tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemNyheterTopp tre bästa...

Topp tre bästa öar i Thailand

Thailand har hundratals öar och att besöka en av dessa kan vara höjdpunkten under resan till landet. Att besöka någon av Thailands vackra öar är ett utmärkt sätt att varva ner, med fantastiska stränder och rofyllda boenden inom hörhåll av mjuka vågor.

Vilken ö i Thailand som är bäst är ett subjektivt påstående. Vi har trots detta gett oss på att lista de topp tre öar vi anser erbjuder ett komplett utbud av utmärkta stränder, tropiskt klimat och bra turistfaciliteter. Så ta en titt på vår lista och se vilken thailändsk ö som passar dig bäst. Har du tid och pengar rekommenderar vi såklart ett besök till varje ö.

1.      Koh Chang

Koh Chang är en av de öarna i vackra Thailand som är svårast att nå, men detta har bidragit till att behålla öns naturliga skönhet och avslappnande atmosfär. Dessutom är Koh Chang en enorm stort ö och det finns gott om områden att utforska, även om dess bergiga terräng gör det utmanande. Men trots dess storlek är Koh Chang fortfarande ett betydligt lugnare resmål än semesterfavoriterna som Phuket eller Koh Samui. Koh Chang har gott om vackra stränder, vilket gör det lätt för resenärer att hitta just deras plats på ön.

2.      Koh Tao

Ön Koh Tao på västkusten kan nås via en tvåtimmars båttur från Koh Pha Ngan eller Koh Samui. Koh Tao är en väldigt lugn plats och väldigt mycket mindre turistisk på grund av dess isolerade läge. Koh Tao är dessutom en klippig ö, vilket gör ön perfekt för både snorkling och dykning. Perfekt för den som vill träna för sitt dykarcertifikat i en paradisliknande miljö, eller helt enkelt vill njuta av en lugn och atmosfärisk miljö.

3.      Koh Phi Phi

Koh Phi Phi-öarna är idag nästintill helt återuppbyggt sedan dess förödelse av den hemska tsunamin 2004. Här kan man idag utforska en av Thailands absolut vackraste öar och spendera dagarna med att sola och bada. Under kvällarna kan man shoppa, hänga på strandbarer och se thailändska dansare jonglera med eld. Koh Phi Phi anses vara den bästa ön för ensamresande i Thailand.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....