lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemNyheterTopp tre bästa...

Topp tre bästa öar i Thailand

Thailand har hundratals öar och att besöka en av dessa kan vara höjdpunkten under resan till landet. Att besöka någon av Thailands vackra öar är ett utmärkt sätt att varva ner, med fantastiska stränder och rofyllda boenden inom hörhåll av mjuka vågor.

Vilken ö i Thailand som är bäst är ett subjektivt påstående. Vi har trots detta gett oss på att lista de topp tre öar vi anser erbjuder ett komplett utbud av utmärkta stränder, tropiskt klimat och bra turistfaciliteter. Så ta en titt på vår lista och se vilken thailändsk ö som passar dig bäst. Har du tid och pengar rekommenderar vi såklart ett besök till varje ö.

1.      Koh Chang

Koh Chang är en av de öarna i vackra Thailand som är svårast att nå, men detta har bidragit till att behålla öns naturliga skönhet och avslappnande atmosfär. Dessutom är Koh Chang en enorm stort ö och det finns gott om områden att utforska, även om dess bergiga terräng gör det utmanande. Men trots dess storlek är Koh Chang fortfarande ett betydligt lugnare resmål än semesterfavoriterna som Phuket eller Koh Samui. Koh Chang har gott om vackra stränder, vilket gör det lätt för resenärer att hitta just deras plats på ön.

2.      Koh Tao

Ön Koh Tao på västkusten kan nås via en tvåtimmars båttur från Koh Pha Ngan eller Koh Samui. Koh Tao är en väldigt lugn plats och väldigt mycket mindre turistisk på grund av dess isolerade läge. Koh Tao är dessutom en klippig ö, vilket gör ön perfekt för både snorkling och dykning. Perfekt för den som vill träna för sitt dykarcertifikat i en paradisliknande miljö, eller helt enkelt vill njuta av en lugn och atmosfärisk miljö.

3.      Koh Phi Phi

Koh Phi Phi-öarna är idag nästintill helt återuppbyggt sedan dess förödelse av den hemska tsunamin 2004. Här kan man idag utforska en av Thailands absolut vackraste öar och spendera dagarna med att sola och bada. Under kvällarna kan man shoppa, hänga på strandbarer och se thailändska dansare jonglera med eld. Koh Phi Phi anses vara den bästa ön för ensamresande i Thailand.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...