torsdag, mars 28, 2024

Skapa befriande innehåll

LISTA – De bästa...

Att tälta är ett underbart sätt att uppleva naturen på nära håll och...

Monopol

Monopol är ett känt brädspel som har underhållit människor i generationer och fortsätter...

När då då

När då då är ett populärt frågespel som flitigt har charmat spelare med...

Catan

Vi vet alla att det blivit en utmaning att hitta något som kan...
HemNyheterMessis främsta framgångar

Messis främsta framgångar

Lionel Messi är en av tidernas mest framträdande fotbollsspelare. Han har spelat i FC Barcelona sen han var tonåring och har tillsammans med laget rönt stora framgångar. Han har länge varit FC Barcelonas största spelare och en stor del av lagets gemensamma framgångar bygger på denna spelare.

Det finns vissa fotbollsspelare som är större än sitt lag. Spelare som hade kunnat lyfta vilket lag som helst och vinna titlar vart han eller hon än i världen var. Lionel Messi är en av dessa. Han kom till FC Barcelona och gjorde succé i FC Barcelonas C-lag 2003 där han gjorde tio mål. Han arbetade sig sen upp till A-lagsnivå och hade en fast plats i laget sedan säsongen 2004-05.

Han blev snabbt en spelare som resten av laget förlitade sig på. Utan Messi hade FC Barcelona möjligtvis inte varit lika framgångsrikt som det har varit de senaste 15 åren. Det är en spelare som höjer ett lag genom att bara vara där.

Största framgången

Messis största framgång måste vara alla de tio titlar han tagit tillsammans med sitt lag i den spanska ligan La Liga. Det är enormt många pokaler som har fått lyftas vilket få andra spelare har fått göra så många gånger. Oavsett vart i världen de har spelat.

Han har även spelat till sig fyra Champions League-titlar och blivit tilldela sex stycken Ballon d’Or. Det är ett pris som tilldelas den absolut bästa herr-spelaren i världen varje år och är mycket prestigefullt.

Den skörd av medaljer, vinster och utmärkelser Messi har samlat på sig ser man inte hos många andra spelare. Det är ingen tvekan om att det handlar om en av tidernas främsta spelare.

Unik talang

Messi är sannerligen en unik talang. Han är kortare än fotbollsspelare i dag i regel är men det har aldrig varit ett hinder för honom. Han har bevisat gång på gång att han är den främsta samtida spelaren. Det är egentligen bara Christiano Ronaldo, som spelade i FC Barcelonas rivaler Real Madrid länge, som kunnat mäta sig med honom.

De sågs länge som varandras absoluta rivaler. Hur många gånger har inte frågan “vem föredrar du, Messi eller Ronaldo?” ställs under det senaste decenniet. Deras rivalitet har i mångt och mycket dela fotbollsvärlden i två. Detta helt baserat på vem av dem man håller på, vem man anser vara den bättre spelaren,

Framtiden

Där var prat om att Messi gjorde sig redo för nya utmaningar i ett nytt lag. Men FC Barcelona lyckades knyta honom till sig ännu en tid. Messi fyller 34 år i år, en ålder som innebär pension för många spelare. Men Messi har inte gett några signaler på att han kommer pensionera sig än på ett tag.

Han fans kommer nog få njuta av många fler matcher med sin idol framöver. Samtidigt så har motståndarna en tuff nöt att knäcka så länge Messi är på planen. Det kommer göras fler spektakulära mål ett bra tag till och pokaler kommer lyftas även i framtiden om allt går som det gör just nu.

Fortsätt läsa

LISTA – De bästa platserna att tälta i Sverige

Att tälta är ett underbart sätt att uppleva naturen på nära håll och Sverige har en mängd fantastiska platser för camping. Här kommer en lista på några av de bästa platserna för camping i Sverige, där du kan njuta...

Monopol

Monopol är ett känt brädspel som har underhållit människor i generationer och fortsätter att vara en populär del av spelvärlden. Spelet skapades av den amerikanske ingenjören Charles Darrow på 1930-talet och har sedan dess blivit ett av de mest...

När då då

När då då är ett populärt frågespel som flitigt har charmat spelare med sin enkla och på så vis tidlösa underhållning. Detta sällskapsspel har blivit en favorit bland både tonåringar och vuxna och fortsätter att locka till sig nya...