lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemSpelEpiska Tekken är...

Episka Tekken är tillbaka för att stanna

Tekken är förmodligen ett av de mest älskade spelen någonsin skapade. För de födda sent 80-tal och under 90-talet har barndomen högst sannolikt varit präglad av den actionfyllda spelserien. Just därför är det många av oss som är oerhört glada över att kunna spela Tekken i en mer modern version nu när den Tekken 7-utgåvan finns tillgänglig.

Men som alltid finns det för- och nackdelar med nya utgåvor av spel. Oftast är ens förhoppningar väldigt höga, och därmed blir man allt för ofta besviken när ens favoritspel släpps i en modern variant. Frågan som består är då hur väl Bandai Namco lyckats utveckla Tekken 7, och uppfyller spelet de krav vi har?

En klassiker i ny tappning

Först och främst vill vi säga att Tekken 7 behåller samma känsla som de tidigare spelen i samma serie har genom åren. Det är ett spel som är enkelt att lära sig men desto svårare att bemästra. För att slåss använder spelaren endast fyra knappar, vilket gör att nykomlingar lätt kan komma in i det.

Något som är utmärkande för Tekken 7 är det så kallade Rage-systemet. När hälsan på spelarens “fighter” närmar sig slutet blinkar hen rött och “rage” aktiveras. Detta ökar karaktärens förmåga att skadas, men möjliggör det också för den att utöva en särskilt Rage-rörelse och Rage Art. Utöver detta har Tekken 7 också den så kallade “Power Crush-”egenskapen, som varje fighter kan nyttja. Med denna kan fighterns fortsätta slåss trots att den attackeras av en mid eller high attack från motståndaren!

Bandai Namco har, i vårt tycke, verkligen lyckats återskapa ett av våra favoritspel – och utvecklat ett fightingspel från en episk klassiker till en modern utgåva utan att sabba charmen med originalet!

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...