tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemNyheterSe barnens favoritvalpar...

Se barnens favoritvalpar i Paw Patrol

Vissa serier blir kulturella fenomen som alla känner till. För den generationen som är barn idag så är det Paw Patrol. TV-serien följs av miljoner barn världen över och är en favorit hos många. Serien finns i flera säsonger och fler är planerade.

För varje generation är det något nytt som tar ställningen som kulturellt fenomen. Växte man upp på 80-talet är Teenage Mutant Ninja Turtles och He-man två exempel på sådana. Det är serier som blev mer än bara serier. Som inspirerade till lek och fick fantasin att flöda hos då tidens barn. Det är serier och historier de som var barn då refererar till idag, 30 år senare.

På samma sätt är Paw Patrol stort för de som är barn idag. Dagen generation kommer tänka tillbaka på denna serie som något som formade det de blev, hur de är som 30-åringar.

Supervalpar

Serien handlar om ett gäng valpar som gång på gång ger sig ut på nya äventyr. De räddar varandra ur knipor, släcker bränder och mycket mer. Valparna lär dagens barn viktiga läxor om att vara snäll och hjälpa varandra, samtidigt är det en högst underhållande serie. Många föräldrar tittar med sina barn och kan intyga att de också uppskattar den.

Paw Patrol är en serie som de flesta barn gillar. Den passar både de som just börjat titta på TV men även de som är några år äldre. Tillsammans kan de följa valparna på deras tokiga och roliga upptåg och äventyr.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....