More

  Se barnens favoritvalpar i Paw Patrol

  Vissa serier blir kulturella fenomen som alla känner till. För den generationen som är barn idag så är det Paw Patrol. TV-serien följs av miljoner barn världen över och är en favorit hos många. Serien finns i flera säsonger och fler är planerade.

  För varje generation är det något nytt som tar ställningen som kulturellt fenomen. Växte man upp på 80-talet är Teenage Mutant Ninja Turtles och He-man två exempel på sådana. Det är serier som blev mer än bara serier. Som inspirerade till lek och fick fantasin att flöda hos då tidens barn. Det är serier och historier de som var barn då refererar till idag, 30 år senare.

  På samma sätt är Paw Patrol stort för de som är barn idag. Dagen generation kommer tänka tillbaka på denna serie som något som formade det de blev, hur de är som 30-åringar.

  Supervalpar

  Serien handlar om ett gäng valpar som gång på gång ger sig ut på nya äventyr. De räddar varandra ur knipor, släcker bränder och mycket mer. Valparna lär dagens barn viktiga läxor om att vara snäll och hjälpa varandra, samtidigt är det en högst underhållande serie. Många föräldrar tittar med sina barn och kan intyga att de också uppskattar den.

  Paw Patrol är en serie som de flesta barn gillar. Den passar både de som just börjat titta på TV men även de som är några år äldre. Tillsammans kan de följa valparna på deras tokiga och roliga upptåg och äventyr.

  Senaste artiklarna

  Relaterade artiklar