tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemSpelDystopisk värld i...

Dystopisk värld i Last Oasis

Tänk dig att jorden har slutat rotera. Ditt liv går ut på att försöka undvika den stekheta solens strålar. Du tar dig runt i en enorm farkost byggd av trä som mest liknar en insekt. Västra delen av jorden bränns av solen, den östra är täckt av ett tjockt lager is. Detta är förutsättningarna i MMO-spelet Last Oasis.

Dystopiska spel har det funnits så länge man spelat på en skärm. Det är en populär genre där det kommer flera titlar varje år. Det handlar alltså om att sticka ut från mängden om man ska lyckas stjäla spelarnas uppmärksamhet.

I Last Oasis handlar det om att överleva. Bästa sättet att göra detta är att gå med i en klan och försvara klanens territorier mot angripare och rivaliserande klaner. Spelet har en imponerande bredd och det är ett av de där spelen där man kan lägga väldigt många timmar.

Inte mycket hjälp

I många spel så får man hjälp på vägen. Det kan vara att det dyker upp en indikator när något i stil med mat börjar ta slut. Eller att spelet guidar dig igenom vissa situationer. I detta spel hålls man i handen under den första timmen eller så som man spelar. Det är viktigt för att man ska lära sig spela det. Där efter är man lämnad att klara sig själv.

Har man spelat den här sortens spel tidigare lär man sig vad man behöver veta snabbt. Annars är det många gånger man får starta om från början.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....