More

  Hunt Down The Freeman

  En vetenskapsman har precis tagit ut hela din grupp. Han är beväpnad med en kofot och rör sig mot dig. Ett slag och du vaknar upp i en sjukhussäng. Vad har hänt? Varför? En man i mörk kostym och portfölj ger dig ett val. Om du väljer att gå med på vad han föreslår kan en nystart vara nära.

  I de flesta spel som har släppts spelar man rollen som hjälte eller hjältinna. Det kan handla om att rädda en prinsessa, se till att en stad inte träffas av en atombomb eller att vinna över en fiendearmé. Det är sant i de flesta spel. Dock inte i Hunt Down The Freeman.

  Här iklär du dig rollen som den onde, som skurken vars uppdrag är att skada någon på den goda sidan för att uppnå dina mål. En roll inte alla är helt bekväma i. I detta spel får du en storyline som är otroligt rik på detaljer och händelser. Det är ett spel som lovar dig mer än 14 timmars speltid och att du kommer vara på helspänn alla dessa 14 timmar.

  Inte alla uppskattar spelet

  Det är dock inte alla som uppskattar spelet på Steam. Det utspelar sig i Halflifeuniverset och vissa användare har på Steam uttryckt att de känner igen vissa element från redan existerande moddar. Hur det än ligger till med den saken så är det ett spännande spel. Det erbjuder som sagt många timmars underhållning och dessutom ur ett perspektiv vi sällan ser.

  Senaste artiklarna

  Föregående artikelCity Car Driving
  Nästa artikelDystopisk värld i Last Oasis

  Relaterade artiklar