lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemSpelHunt Down The...

Hunt Down The Freeman

En vetenskapsman har precis tagit ut hela din grupp. Han är beväpnad med en kofot och rör sig mot dig. Ett slag och du vaknar upp i en sjukhussäng. Vad har hänt? Varför? En man i mörk kostym och portfölj ger dig ett val. Om du väljer att gå med på vad han föreslår kan en nystart vara nära.

I de flesta spel som har släppts spelar man rollen som hjälte eller hjältinna. Det kan handla om att rädda en prinsessa, se till att en stad inte träffas av en atombomb eller att vinna över en fiendearmé. Det är sant i de flesta spel. Dock inte i Hunt Down The Freeman.

Här iklär du dig rollen som den onde, som skurken vars uppdrag är att skada någon på den goda sidan för att uppnå dina mål. En roll inte alla är helt bekväma i. I detta spel får du en storyline som är otroligt rik på detaljer och händelser. Det är ett spel som lovar dig mer än 14 timmars speltid och att du kommer vara på helspänn alla dessa 14 timmar.

Inte alla uppskattar spelet

Det är dock inte alla som uppskattar spelet på Steam. Det utspelar sig i Halflifeuniverset och vissa användare har på Steam uttryckt att de känner igen vissa element från redan existerande moddar. Hur det än ligger till med den saken så är det ett spännande spel. Det erbjuder som sagt många timmars underhållning och dessutom ur ett perspektiv vi sällan ser.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...