tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemSpelHunt Down The...

Hunt Down The Freeman

En vetenskapsman har precis tagit ut hela din grupp. Han är beväpnad med en kofot och rör sig mot dig. Ett slag och du vaknar upp i en sjukhussäng. Vad har hänt? Varför? En man i mörk kostym och portfölj ger dig ett val. Om du väljer att gå med på vad han föreslår kan en nystart vara nära.

I de flesta spel som har släppts spelar man rollen som hjälte eller hjältinna. Det kan handla om att rädda en prinsessa, se till att en stad inte träffas av en atombomb eller att vinna över en fiendearmé. Det är sant i de flesta spel. Dock inte i Hunt Down The Freeman.

Här iklär du dig rollen som den onde, som skurken vars uppdrag är att skada någon på den goda sidan för att uppnå dina mål. En roll inte alla är helt bekväma i. I detta spel får du en storyline som är otroligt rik på detaljer och händelser. Det är ett spel som lovar dig mer än 14 timmars speltid och att du kommer vara på helspänn alla dessa 14 timmar.

Inte alla uppskattar spelet

Det är dock inte alla som uppskattar spelet på Steam. Det utspelar sig i Halflifeuniverset och vissa användare har på Steam uttryckt att de känner igen vissa element från redan existerande moddar. Hur det än ligger till med den saken så är det ett spännande spel. Det erbjuder som sagt många timmars underhållning och dessutom ur ett perspektiv vi sällan ser.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....