More

  Prickskyttespelet med det lilla extra

  Spel där man får skjuta har sedan datorspelens födelse varit otroligt populära. Det har varit olika varianter. Duck Hunt till Nintendo, GTA där reglerna var lite lösare eller som i det här spelet, där man i klär sig rollen som prickskytt. Sniper Ghost Warrior Contract är ett realistiskt och underhållande spel.

  Spel där man får skjuta. Det är något speciellt med det. De flesta tycker det är roligt och att känna att man blir bättre och bättre är otroligt givande. I Sniper Ghost Warrior Contract arbetar du som sniper, eller som vi säger i Sverige, prickskytte. Du får olika kontrakt som du ska utföra och det finns alltid flera olika sätt att lyckas.

  Just denna frihet gör spelet väldigt trevligt att spela. Det är inte lätt att träffa rätt, det kräver övning, men det är ju just därför spelet blir så underhållande. Det är hela tiden en blandning av att utföra kontrakten och av att bättre på sin teknik.

  Genom datorspelens historia har det funnit många varianter på spel som detta, vissa bra andra mindre bra. Detta spel sållar sig till den tidigare kategorin.

  Mycket populärt spel

  Spelet blev snabbt väldigt populärt, något som speglas i de fina omdömen spelet har fått av både experter och användare. Något som bidragit till denna popularitet är den oerhört fina grafiken. Det är något som lyfter detta spel ordentligt. Det är en sann glädje att spela prickskytte och utföra de uppdrag man får. Det går lätt ett par timmar när man sätter sig ned för att spela.

  Senaste artiklarna

  Föregående artikelCall of Duty 4: Modern Warfare
  Nästa artikelCity Car Driving

  Relaterade artiklar