fredag, mars 31, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemNyheterUppgradera din vardag...

Uppgradera din vardag med ett utespa

För många är spabad förknippade med lyxiga hotell och weekendresor utomlands. Men att hantera sin stress och sin värk genom att bada i ett fint utespa behöver inte vara en sak som är mer undantag än regel. Det går alldeles utmärkt att installera ett spabad i ditt eget hem

För de flesta går tankarna till dyra spahotell och något man unnar sig utomlands om man ens nämner en spaupplevelse. Det är något man lyxar till med om det ska vara speciellt, att det skulle vara en del av vardagen är inget som ens slår de flesta.

Men det behöver inte vara så. Ett utespa, till exempel, går att installera enkelt i ens eget hem. På det sättet har man tillgång till att ta ett riktigt mjukt och härligt bad precis när man känner för det. Det kan vara efter jobbet, på kvällen när barnen gått och lagt sig eller på helgen med din partner. Eller inte vara lite busig och ta ett stärkande bad på lunchen när du arbetar hemma?

Det finns flera olika varianter och en lång rad tillbehör. Det enda svåra beslutet är vart man ska placera det. Vill man ha en fin utsikt eller prioriterar man att ha nära in? Kanske går de två att kombinera. Det beror helt på hur det ser ut hemma hos dig.

Fördelarna är många

Att bada i sitt spabad är avkopplande och något man tar sig tid till när det väl är installerat. Men det har många andra fördelar. De avkopplande kvaliteterna gör att din stressnivå minskar. Det är lätt att ha förhöjda stressnivåer när man arbetar eller tar hand om sin familj.

Att då på ett effektivt sätt koppla av och göra ett medvetet val för att sänka dessa höga nivåer är något din kropp kommer tacka dig för. Det är även ett effektivt sätt att mjuka upp dina muskler. Att sitta framför datorn i timmar är inte förknippat med den bästa ergonomin. Detta kan leda till muskler som blir stela.

Allt som allt är fördelarna många med ett spabad, en investering för både kropp och själ.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...