tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemNyheterUppgradera din vardag...

Uppgradera din vardag med ett utespa

För många är spabad förknippade med lyxiga hotell och weekendresor utomlands. Men att hantera sin stress och sin värk genom att bada i ett fint utespa behöver inte vara en sak som är mer undantag än regel. Det går alldeles utmärkt att installera ett spabad i ditt eget hem

För de flesta går tankarna till dyra spahotell och något man unnar sig utomlands om man ens nämner en spaupplevelse. Det är något man lyxar till med om det ska vara speciellt, att det skulle vara en del av vardagen är inget som ens slår de flesta.

Men det behöver inte vara så. Ett utespa, till exempel, går att installera enkelt i ens eget hem. På det sättet har man tillgång till att ta ett riktigt mjukt och härligt bad precis när man känner för det. Det kan vara efter jobbet, på kvällen när barnen gått och lagt sig eller på helgen med din partner. Eller inte vara lite busig och ta ett stärkande bad på lunchen när du arbetar hemma?

Det finns flera olika varianter och en lång rad tillbehör. Det enda svåra beslutet är vart man ska placera det. Vill man ha en fin utsikt eller prioriterar man att ha nära in? Kanske går de två att kombinera. Det beror helt på hur det ser ut hemma hos dig.

Fördelarna är många

Att bada i sitt spabad är avkopplande och något man tar sig tid till när det väl är installerat. Men det har många andra fördelar. De avkopplande kvaliteterna gör att din stressnivå minskar. Det är lätt att ha förhöjda stressnivåer när man arbetar eller tar hand om sin familj.

Att då på ett effektivt sätt koppla av och göra ett medvetet val för att sänka dessa höga nivåer är något din kropp kommer tacka dig för. Det är även ett effektivt sätt att mjuka upp dina muskler. Att sitta framför datorn i timmar är inte förknippat med den bästa ergonomin. Detta kan leda till muskler som blir stela.

Allt som allt är fördelarna många med ett spabad, en investering för både kropp och själ.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....