fredag, mars 1, 2024

Skapa befriande innehåll

När då då

När då då är ett populärt frågespel som flitigt har charmat spelare med...

Catan

Vi vet alla att det blivit en utmaning att hitta något som kan...

Idioten Patiens

Idioten patiens, även känt som Aces Up eller Idiot's Delight på engelska, är...

Pyramid Patiens

Pyramid Patiens är ett roligt och utmanande kortspel som som testar din strategiska...
HemNyheterSå laddar du...

Så laddar du ner musik från Spotify

Musik är verkligen någonting som kan göra så mycket med ens mående. Att lyssna på musik för att komma i stämning inför ett evenemang eller att lyssna på musik för att må bättre. Musik kan absolut göra att man blir gladare, att man blir mer ledsen för att man tänker på någonting speciellt när man hör en specifik låt. Musik är helt enkelt det som sätter stämningen. Även när vi inte har tillgång till internet.

Många av oss lyssnar på musik både när vi diskar, cyklar, äter middag eller är ute på en joggingtur. Musik är alltså någonting som kan vara en stor del av vårt liv och ofta vill vi ha tillgång till musik när som helst, var som helst. Idag är det allra vanligaste att lyssna på musik via en streamingtjänst online. Men ibland befinner vi ju oss på platser som inte har tillgång till internet, eller där uppkopplingen är så dålig att det inte går att lyssna ordentligt. Då kan det vara bra att kunna ladda ner vår favoritmusik och ha tillgång till den även om internet tryter. Men hur gör man då?

Audials Music är räddaren i nöden

Jo man använder sig av Audials Music. Läs mer om Audials Music på deras egen hemsida om du vill veta ännu mer om vad det är för ett program. Det är även på Audials Music hemsida som du laddar ner programvaran. Detta är ett program som du således kan använda för att spela in musiken från Spotify och sedan laddas den automatiskt ner som MP 3 filer. Spotify har ju en egen funktion där du om du har en premiumprenumeration kan spara musiken offline. Skillnaden är dock att då får du inte musiken som MP3 filer utan kan enbart lyssna på musiken i själva Spotify appen.

Så om du vill ha dina låtar som MP3 filer kan du använda Audials Music. Ladda ner programvaran och utan att ens behöva registrera dig kan du börja ladda ner musik. Det gör du genom att klicka på den ikon i Audials Music som heter Spotify. Därefter väljer du det som heter ”Play music in Spotify”. Därefter så väljer du hur snabbt och i vilken kvalitet som inspelningen ska ske. Här är det viktigt att välja normal takt på musiken. Eftersom Spotify annars kan misstänka att du spelar in och de har en policy att man inte får spela in deras musik. Därför kan dem stänga av dig om dem får reda på det.

Automatiskt sparad musik

Sedan går du bara till Spotify och spelar upp den musik du vill ha och så kommer den att sparas automatiskt. Nu kan du spara filerna i det format som du har lust med, vare sig det är MP3, WMA eller AAC. Du kan också föra över filerna till din mobil från datorn om du har lust med det. Kom bara ihåg att det inte är tillåtet att sprida dessa filer till någon annan, utan behåll dem för dig själv.  

Fortsätt läsa

När då då

När då då är ett populärt frågespel som flitigt har charmat spelare med sin enkla och på så vis tidlösa underhållning. Detta sällskapsspel har blivit en favorit bland både tonåringar och vuxna och fortsätter att locka till sig nya...

Catan

Vi vet alla att det blivit en utmaning att hitta något som kan locka folk bort från sina skärmar och samlas runt köksbordet. Catan är dock ett solklart undantag. Detta sällskapsspel, skapat av den tyska speldesignern Klaus Teuber, har...

Idioten Patiens

Idioten patiens, även känt som Aces Up eller Idiot's Delight på engelska, är ett klassiskt kortspel som under årens lopp fängslat spelare med sin enkla charm och taktiska komplexitet. Låt oss utforska spelet mer i detalj, från grundläggande regler...