tisdag, oktober 3, 2023

Skapa befriande innehåll

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en...

De bästa RPG-spelen för...

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även...

Stavhopp kräver optimala nivåer...

Stavhopp är en av de mest spektakulära grenarna inom friidrotten, där idrottare använder...
HemNyheterSå laddar du...

Så laddar du ner musik från Spotify

Musik är verkligen någonting som kan göra så mycket med ens mående. Att lyssna på musik för att komma i stämning inför ett evenemang eller att lyssna på musik för att må bättre. Musik kan absolut göra att man blir gladare, att man blir mer ledsen för att man tänker på någonting speciellt när man hör en specifik låt. Musik är helt enkelt det som sätter stämningen. Även när vi inte har tillgång till internet.

Många av oss lyssnar på musik både när vi diskar, cyklar, äter middag eller är ute på en joggingtur. Musik är alltså någonting som kan vara en stor del av vårt liv och ofta vill vi ha tillgång till musik när som helst, var som helst. Idag är det allra vanligaste att lyssna på musik via en streamingtjänst online. Men ibland befinner vi ju oss på platser som inte har tillgång till internet, eller där uppkopplingen är så dålig att det inte går att lyssna ordentligt. Då kan det vara bra att kunna ladda ner vår favoritmusik och ha tillgång till den även om internet tryter. Men hur gör man då?

Audials Music är räddaren i nöden

Jo man använder sig av Audials Music. Läs mer om Audials Music på deras egen hemsida om du vill veta ännu mer om vad det är för ett program. Det är även på Audials Music hemsida som du laddar ner programvaran. Detta är ett program som du således kan använda för att spela in musiken från Spotify och sedan laddas den automatiskt ner som MP 3 filer. Spotify har ju en egen funktion där du om du har en premiumprenumeration kan spara musiken offline. Skillnaden är dock att då får du inte musiken som MP3 filer utan kan enbart lyssna på musiken i själva Spotify appen.

Så om du vill ha dina låtar som MP3 filer kan du använda Audials Music. Ladda ner programvaran och utan att ens behöva registrera dig kan du börja ladda ner musik. Det gör du genom att klicka på den ikon i Audials Music som heter Spotify. Därefter väljer du det som heter ”Play music in Spotify”. Därefter så väljer du hur snabbt och i vilken kvalitet som inspelningen ska ske. Här är det viktigt att välja normal takt på musiken. Eftersom Spotify annars kan misstänka att du spelar in och de har en policy att man inte får spela in deras musik. Därför kan dem stänga av dig om dem får reda på det.

Automatiskt sparad musik

Sedan går du bara till Spotify och spelar upp den musik du vill ha och så kommer den att sparas automatiskt. Nu kan du spara filerna i det format som du har lust med, vare sig det är MP3, WMA eller AAC. Du kan också föra över filerna till din mobil från datorn om du har lust med det. Kom bara ihåg att det inte är tillåtet att sprida dessa filer till någon annan, utan behåll dem för dig själv.  

Fortsätt läsa

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv inverkan på deras marknadsföring genom att öka synlighet, trovärdighet och förtroende hos målgruppen. Dessa listor fungerar som en sorts rekommendation och kan hjälpa till att skapa...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en riktig utmaning. Att se glädjen i hans ögon när han öppnar något som du noga har valt ut är dock verkligen en oslagbar känsla som gör...

De bästa RPG-spelen för SNES

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även om det är över 20 år sedan konsolen lanserades verkar den aldrig bli för gammal. Speciellt RPG-spelen som lanserades för SNES under 90-talet var av en...