fredag, mars 31, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemNyheterSå laddar du...

Så laddar du ner musik från Spotify

Musik är verkligen någonting som kan göra så mycket med ens mående. Att lyssna på musik för att komma i stämning inför ett evenemang eller att lyssna på musik för att må bättre. Musik kan absolut göra att man blir gladare, att man blir mer ledsen för att man tänker på någonting speciellt när man hör en specifik låt. Musik är helt enkelt det som sätter stämningen. Även när vi inte har tillgång till internet.

Många av oss lyssnar på musik både när vi diskar, cyklar, äter middag eller är ute på en joggingtur. Musik är alltså någonting som kan vara en stor del av vårt liv och ofta vill vi ha tillgång till musik när som helst, var som helst. Idag är det allra vanligaste att lyssna på musik via en streamingtjänst online. Men ibland befinner vi ju oss på platser som inte har tillgång till internet, eller där uppkopplingen är så dålig att det inte går att lyssna ordentligt. Då kan det vara bra att kunna ladda ner vår favoritmusik och ha tillgång till den även om internet tryter. Men hur gör man då?

Audials Music är räddaren i nöden

Jo man använder sig av Audials Music. Läs mer om Audials Music på deras egen hemsida om du vill veta ännu mer om vad det är för ett program. Det är även på Audials Music hemsida som du laddar ner programvaran. Detta är ett program som du således kan använda för att spela in musiken från Spotify och sedan laddas den automatiskt ner som MP 3 filer. Spotify har ju en egen funktion där du om du har en premiumprenumeration kan spara musiken offline. Skillnaden är dock att då får du inte musiken som MP3 filer utan kan enbart lyssna på musiken i själva Spotify appen.

Så om du vill ha dina låtar som MP3 filer kan du använda Audials Music. Ladda ner programvaran och utan att ens behöva registrera dig kan du börja ladda ner musik. Det gör du genom att klicka på den ikon i Audials Music som heter Spotify. Därefter väljer du det som heter ”Play music in Spotify”. Därefter så väljer du hur snabbt och i vilken kvalitet som inspelningen ska ske. Här är det viktigt att välja normal takt på musiken. Eftersom Spotify annars kan misstänka att du spelar in och de har en policy att man inte får spela in deras musik. Därför kan dem stänga av dig om dem får reda på det.

Automatiskt sparad musik

Sedan går du bara till Spotify och spelar upp den musik du vill ha och så kommer den att sparas automatiskt. Nu kan du spara filerna i det format som du har lust med, vare sig det är MP3, WMA eller AAC. Du kan också föra över filerna till din mobil från datorn om du har lust med det. Kom bara ihåg att det inte är tillåtet att sprida dessa filer till någon annan, utan behåll dem för dig själv.  

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...