tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemSpelCrash Bandicoot N....

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Om du letar efter en riktigt nostalgitripp i form av ett spel är Crash Bandicoot N. Sane Trilogy utan tvekan något för dig! Här spelar du med ditt favoritpungdjur från din barndom: Crash Bandicoot, i en av de bästa remasters någonsin. De olika nivåerna, användargränssnittet och musiken påminner om de gamla klassikerna – men i ny tappning och i HD-kvalitet.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tar dig med på ett fartfyllt äventyr utvecklat av Vicarious Visions, Iron Galaxy och utgett av Activision. I spelet kan du utöva de klassiska Crash Bandicootrörelserna; snurra, hoppa och dunka dig fram genom de utmärkande banorna – med en fenomenal grafik som definitivt är förbättrad sedan dess föregångare.

Tre episka spel i ett

Trots att Crash Bandicoot kanske inte blivit lika ikonisk som många andra spelkaraktärer, som Mario och Sonic, har många av oss fortfarande haft en barndom präglad av det rödbruna pungdjuret och hans äventyr. I N Sane Trilogy-samlingen har vi nu chansen att återbesöka dessa utmärka tre Crash-spelen med stil. Samlingen består av förbättrade versioner av Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back och Crash Bandicoot: Warped.

Upplev klassiska nivåer i ny tappning

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy har verkligen funnit en plats i våra hjärtan. Här kan man inte bara återuppleva de tre episka spelen som startade allt, men också dyka in i de klassiska nivåerna som gjort Crash-spelen välkända. Här finns den ökända Stormy Ascent-nivån som kräver extrem spelfiness och Future Tense-nivån fylld med pussel och besvärliga situationer som Bandicoot-spelen är kända för.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....