More

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

  Om du letar efter en riktigt nostalgitripp i form av ett spel är Crash Bandicoot N. Sane Trilogy utan tvekan något för dig! Här spelar du med ditt favoritpungdjur från din barndom: Crash Bandicoot, i en av de bästa remasters någonsin. De olika nivåerna, användargränssnittet och musiken påminner om de gamla klassikerna – men i ny tappning och i HD-kvalitet.

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tar dig med på ett fartfyllt äventyr utvecklat av Vicarious Visions, Iron Galaxy och utgett av Activision. I spelet kan du utöva de klassiska Crash Bandicootrörelserna; snurra, hoppa och dunka dig fram genom de utmärkande banorna – med en fenomenal grafik som definitivt är förbättrad sedan dess föregångare.

  Tre episka spel i ett

  Trots att Crash Bandicoot kanske inte blivit lika ikonisk som många andra spelkaraktärer, som Mario och Sonic, har många av oss fortfarande haft en barndom präglad av det rödbruna pungdjuret och hans äventyr. I N Sane Trilogy-samlingen har vi nu chansen att återbesöka dessa utmärka tre Crash-spelen med stil. Samlingen består av förbättrade versioner av Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back och Crash Bandicoot: Warped.

  Upplev klassiska nivåer i ny tappning

  Crash Bandicoot N. Sane Trilogy har verkligen funnit en plats i våra hjärtan. Här kan man inte bara återuppleva de tre episka spelen som startade allt, men också dyka in i de klassiska nivåerna som gjort Crash-spelen välkända. Här finns den ökända Stormy Ascent-nivån som kräver extrem spelfiness och Future Tense-nivån fylld med pussel och besvärliga situationer som Bandicoot-spelen är kända för.

  Senaste artiklarna

  Relaterade artiklar