lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemSpelCrash Bandicoot N....

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Om du letar efter en riktigt nostalgitripp i form av ett spel är Crash Bandicoot N. Sane Trilogy utan tvekan något för dig! Här spelar du med ditt favoritpungdjur från din barndom: Crash Bandicoot, i en av de bästa remasters någonsin. De olika nivåerna, användargränssnittet och musiken påminner om de gamla klassikerna – men i ny tappning och i HD-kvalitet.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy tar dig med på ett fartfyllt äventyr utvecklat av Vicarious Visions, Iron Galaxy och utgett av Activision. I spelet kan du utöva de klassiska Crash Bandicootrörelserna; snurra, hoppa och dunka dig fram genom de utmärkande banorna – med en fenomenal grafik som definitivt är förbättrad sedan dess föregångare.

Tre episka spel i ett

Trots att Crash Bandicoot kanske inte blivit lika ikonisk som många andra spelkaraktärer, som Mario och Sonic, har många av oss fortfarande haft en barndom präglad av det rödbruna pungdjuret och hans äventyr. I N Sane Trilogy-samlingen har vi nu chansen att återbesöka dessa utmärka tre Crash-spelen med stil. Samlingen består av förbättrade versioner av Crash Bandicoot, Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back och Crash Bandicoot: Warped.

Upplev klassiska nivåer i ny tappning

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy har verkligen funnit en plats i våra hjärtan. Här kan man inte bara återuppleva de tre episka spelen som startade allt, men också dyka in i de klassiska nivåerna som gjort Crash-spelen välkända. Här finns den ökända Stormy Ascent-nivån som kräver extrem spelfiness och Future Tense-nivån fylld med pussel och besvärliga situationer som Bandicoot-spelen är kända för.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...