tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemSpelOförutsedda spelare glänser...

Oförutsedda spelare glänser under NHL säsongen 

När NHL-säsongen börjar dyker det upp många överraskningar. Varje år dyker det upp oannonserade spelare som viktiga bidragsgivare för sina lag, och den här säsongen kommer inte att vara annorlunda. NHL är full av otippade spelare som kommer att briljera den här säsongen. Från unga uppkomlingar till erfarna veteraner finns det många spelare som har potential att slå igenom och ha stor betydelse för lagets framgång.

NHL betting och odds

National Hockey League, eller NHL, är den högsta ishockeyligan i både USA och Kanada. Många anser att de är de bästa i världen. En säsong består av ett omfattande schema med 82 matcher, och svårighetsgraden ökar avsevärt när slutspelet börjar. Varje match kommer garanterat att bli ett underhållande spektakel. En riktig bra hockeyupplevelse skapas när skickligt spelad hockey kryddas med satsningar som har potential att ge stora vinster. Det är ingen överraskning att dessa spel är av hög kvalitet och så populära bland spelarna.

De stora klubbarna är Chicago Blackhawks, Washington Capitals, Montreal Canadiens, Columbus Blue Jackets och Pittsburgh Penguins. Dessa klubbar möts och spelar på isen och du kan betta på ditt favorit lag i NHL. Peter Forsberg eller Henrik Sedin är två stora svenskar inom NHL-världen.

Unga oerfarna spelare

Några av de mest spännande ögonblicken under NHL-säsongen kommer från unga och oerfarna spelare som oväntat lyckas. Det är dessa spelare som alla fans älskar att heja på, och de ger ofta bra spelmöjligheter också. Så vilka unga spelare ska du hålla ett öga på den här säsongen? 

Här är några namn att hålla utkik efter

Andre Burakovsky, Washington Capitals: Den 20-årige yttern hade en genombrotts säsong förra året och gjorde 13 mål och 37 poäng på 79 matcher. Han förväntas ta en ännu större roll den här säsongen och kan lätt komma att överträffa 50 poäng.

Brendan Gallagher, Montreal Canadiens: Gallagher har varit en stabil bidragsgivare sedan han anslöt sig till Canadiens tillbaka 2012-2013. Den 23-årige yttern har överskridit 20-mål gränsen i var och en av sina två första hela NHL-säsonger och är en bra chans att göra det igen i år.

Jakob Silfverberg, Anaheim Ducks: Silfverberg kommer från ett karriär år då han gjorde 21 mål och 44 poäng på 75 matcher. Den 25-årige svenske forwarden förväntas spela en stor roll för Ducks även denna säsong och kan lätt komma upp i 50 poäng.

Det här är bara några av de unga spelare som kan få genombrotts säsonger. Håll utkik efter dem under säsongen och var inte rädd för att satsa på dem när tillfälle ges.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....