tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemEkonomiSå här väljer...

Så här väljer du rätt bank 

Var kommer alla dina inkomster och utgifter gå igenom? Jo, såklart är det din bank. Så när du befinner dig en situation där du ska välja eller byta bank gäller det att ha några punkter på vad man faktiskt är ute efter. Man vill att banken ska vara så säker som möjligt, att den ska vara smidig att använda och man vill slippa allt onödigt strul givetvis.

Alla är vi olika och av den enkla anledningen finns det flera banker där ute att välja mellan, men trots det kan det vara svårt att veta vilken man faktiskt ska bestämma sig för. Om du är ute efter att byta bank kan du sluta leta, eftersom du här kommer få hjälpen du är ute efter. Här på ReviewsBird kan du läsa ärliga recensioner om företag inom finans skrivna av personer med riktiga erfarenheter, så att du ska kunna hitta den bästa banken för dig! 

Vad ska man tänka på?

Det du först och främst måste tänka på när du ska byta bank är att veta vad du själv är ute efter. Kommer du att vilja använda en smidig och medföljande app till mobilen? Eller vill du kunna ansöka om ett lån och bli erbjuden så låg ränta som möjligt? Sätt dig ner och gör upp en plan för dig själv, men du ska även komma ihåg att detta inte är världens största beslut, utan du kommer kunna byta bank i framtiden igen.

Alla banker kommer med olika tjänster och avgifter, och faktum är att det är möjligt att använda sig av de tjänster man gillar allra bäst från olika banker. Detta innebär att det alltså är möjligt att ta lån via en bank, och sedan ha en annan bank och ett annat kontor för betalkonto. Om man kommer gå för alternativet med fler banker ska man hålla koll på alla kostnader, eftersom det kan leda till större merkostnader om man har mer än en bank i sitt namn.

Checklista inför bankbyte: 

  • Vad förväntar du dig att banken ska kunna hjälpa dig med?
  • Hurdana räntor har banken du spanat in dig på, och kommer du ansöka om ett lån via dem eller inte?
  • Hur stor skillnad är det mellan alla kostnader och tjänster som de olika bankerna erbjuder? 

Ta ingen stress

Det kan kännas både jobbigt och krångligt att behöva byta bank, men så är inte fallet. Efter att du läst recensioner och kommit fram till ett beslut är det bara för dig att höra av dig till din nya bank. De kommer hjälpa dig att flytta över alla uppgifter och de ser till på ett säkert sätt att alla pengar flyttas över.

Att notera är att det kan tillkomma extra kostnader om man vill flytta över värdepapper eller aktier från en bank till en annan, så det gäller att göra efterforskning.

Slutligen

Valet av bank är viktigt, men inte livsviktigt. Här inne på ReviewsBird på fliken finans kommer du att se alla företag som kan hjälpa dig mellan allting från krediter och lån, till sparande och aktier.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....