tisdag, februari 27, 2024

Skapa befriande innehåll

Catan

Vi vet alla att det blivit en utmaning att hitta något som kan...

Idioten Patiens

Idioten patiens, även känt som Aces Up eller Idiot's Delight på engelska, är...

Pyramid Patiens

Pyramid Patiens är ett roligt och utmanande kortspel som som testar din strategiska...

Kungen Patiens

Kungen Patiens brukar anses vara en av de svårare patienserna. Den passar dock...
HemNyheterBästa miniräknaren online...

Bästa miniräknaren online och våra 3 favoritfunktioner

Även om så gott som alla i dag promenerar runt med en miniräknare i fickan i form av våra mobiltelefoner så räcker dessa ofta inte till allt. Visst fungerar de bra om man behöver räkna ihop någonting snabbt eller dela upp en krognota men om man vill göra några större uträkningar så står den ofta handfallen.

Då kan det vara bra att vända sig till en ordentlig miniräknare med fler funktioner. Samtidigt så finns det många olika att välja bland, men vår favorit är helt klart www.miniräknare.se. På den här hemsidan så kan man dels göra allting som en vanlig miniräknare gör, samtidigt som det finns en rad oerhört använda specialfunktioner att utnyttja. I den här texten kommer vi att lista 4 av våra favoritfunktioner. Om du känner att du vill lära dig mer om vad tjänsten, som är helt och hållet gratis att använda sig av och väldigt lätt att förstå, är det bara att klicka på länken lite längre upp i det här stycket.

Räkna ut din lön efter skatt

Om du är på jakt efter ett nytt jobb eller har fått ett konkret jobberbjudande så vill du med största sannolikhet också ta reda på vad du kommer att plocka hem i rena pengar efter att du har betalat skatt. Visst så kan man räkna ut procenten på detta relativt lätt, men då måste man också ha koll på hur mycket skatt man ska betala i en specifik kommun.

Genom miniräknare.se så blir detta mycket lättare. Det enda du behöver göra är att skriva in hur mycket du kommer att få i lön och sedan välja ut vilken kommun du bor i. Därefter så kommer miniräknare.se automatiskt räkna ut hur mycket du kommer att få efter att skatten är betald. Alla Sveriges kommuner finns med på listan och detta gör det mycket lättare att svart på vitt räkna ut hur mycket du kommer att få i lön.

Procent helt generell

Att räkna på procent är inte särskilt komplicerat, även om det kanske är någonting som alla inte har fastbränt i hjärnan efter mattelektionerna i skolan. Att räkna på procent tar också relativt lång tid med en rad olika inslagningar på miniräknaren.

På miniräknare.se så kan man istället direkt räkna ut procentsatser av någonting genom att direkt skriva in det och få ut sitt svar. Vill man veta vad 55% av 376 är så skriver man bara in det och får blixtsnabbt svar på det man behöver veta. Detta är ett ypperligt verktyg att använda sig av, särskilt om det är viktigt att allting blir rätt. 

Din kropps BMI

BMI eller Body Mass Index är ett sätt att mäta hur mycket fett man har på kroppen, samt om man ligger på en hälsosam nivå. Detta är mer eller mindre omöjligt att räkna ut på ett smidigt sätt själv eftersom man då måste ta en lång rad olika faktorer i beaktning. Istället så kan man använda sig av miniräknare.se. Det är samtidigt värt att notera att detta bara är ett riktmärke och inte hårda fakta kring ens hälsa.

Fortsätt läsa

Catan

Vi vet alla att det blivit en utmaning att hitta något som kan locka folk bort från sina skärmar och samlas runt köksbordet. Catan är dock ett solklart undantag. Detta sällskapsspel, skapat av den tyska speldesignern Klaus Teuber, har...

Idioten Patiens

Idioten patiens, även känt som Aces Up eller Idiot's Delight på engelska, är ett klassiskt kortspel som under årens lopp fängslat spelare med sin enkla charm och taktiska komplexitet. Låt oss utforska spelet mer i detalj, från grundläggande regler...

Pyramid Patiens

Pyramid Patiens är ett roligt och utmanande kortspel som som testar din strategiska förmåga och ditt tålamod, men också ger dig en känsla av tillfredsställelse när du lyckas rensa bort alla kort från pyramiden. Pyramid Patiens är ett solitärspel,...