More

  5 praktiska verktyg på internet som du kanske inte kände till

  Internet är fylld med fantastiska sidor och användbara verktyg, men ofta känner man inte till dem förrän någon visar sidan. Det ska vi ändra på idag! Idag tar vi en titt på 5 av de bästa verktygen som finns att använda på internet; gratis såklart! Här är 5 toppverktyg som kan göra ditt liv lite enklare.

  1. Oddsjämförelse

  Om du gillar att spela på betting är oddsjämförelse en väldigt praktisk sida som listar olika bettingsidor och allt du behöver veta om dem. På så sätt är det väldigt lätt för dig att jämföra de olika sidorna med varandra för att hitta de bästa för dig. Väldigt praktiskt och tidsbesparande för dig som spelar mycket och ofta letar efter nya sidor att prova.

  2. Squibler.io

  Squibler har någonting som kallas för ”Dangerous Writing Prompt”, ett verktyg som hjälper dig skriva även när du inte känner för det. Om du har ett mejl du behöver skriva eller en uppsats du inte har satt igång med en kan Squibler hjälpa dig komma ur Writer’s Block. Du väljer helt enkelt tiden eller antalet ord du ska skriva och sätter igång. Slutar du skriva försvinner det du gjort hittills, så det är perfekt för att köra igång dig när du känner dig fast och inte får ut någonting!

  3. Sleepcalculator.com

  Detta verktyg är en game-changer för dig som har olika sovtider varje dag och är osäker på när du bör ställa in alarmklockan. Genom att tänka på sömnrytmer kan detta verktyg snabbt räkna ut vilka tider som är bäst att ställa in ditt alarm på så att du vaknar på rätt sida.

  4. Glosor.eu

  Det kanske inte låter så fantastiskt vid första gången du hör om det, men Glosor.eu är bra för mycket mer än bara glosor. Här kan du skriva in glosor, frågor och svar, bild och matchande ord eller mer, och sedan öva på dessa med flera olika spel och vanlig glosövning. Du kan spara dina övningar och spela igen senare. Som sagt är det inte bara glosor du kan använda detta för utan vad som helst som du vill lära dig, inklusive t.ex. trafikregler inför ditt körkort.

  5. E.ggtimer.com

  Enklare än e.ggtimer blir det inte. Behöver du en snabb timer på din dator är E.ggtimer det bästa alternativet. Du kan helt enkelt skriva in hur länge du vill att timern ska vara igång direkt i URL-fältet, som t.ex. e.ggtimer.com/60min, och sedan när du trycker på enter-knappen laddar sidan och så börjar timern direkt.

  Slutsats

  Detta är långt ifrån alla användbara verktyg som finns online, men det är några vardagliga webbsidor som kan göra ditt liv något enklare. Med så många resurser som finns redo för oss att använda idag handlar det bara om att man hittar och provar rätt. Det finns något som kan göra ditt liv enklare, oavsett vad för del av ditt liv det är. Prova en eller två eller varför inte allihop. Du kanske upptäcker att något är livsförändrande för dig!

  Senaste artiklarna

  Relaterade artiklar