tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemNyheterLucky Block: Decentraliserad...

Lucky Block: Decentraliserad lotteriplattform och kryptovaluta

Det är svårt att hänga med i kryptovärlden om man inte är bekant med den. Men man bör ändå känna till att det hela tiden lanseras nya kryptoprojekt och tillhörande kryptovalutor. Inte minst med tanke på hur högt några av dessa värderas på internationella börser. Ett av de mest hajpade projekten 2022 är Lucky Block, en decentraliserad lotteriplattform med sin tillhörande kryptovaluta LBLOCK.

För att uttrycka det enkelt är Lucky Block en plattform som använder sig av blockchain-teknologi och sin egen valuta, LBLOCK, för att förändra hur lotterier drivs. Lucky Blocks lotterier är således lättare att vinna, helt transparenta och styrs av deltagarna själva – snarare än ett centralt organ.

Populariteten för detta kryptoprojekt har stigit sedan lanseringen först ryktades. Det var dock framförallt i samband med att Lucky Block listades på PancakeSwap som allt fler fick upp ögonen för den nytänkande spelformen. Lucky Block applikation lanseras den 21 mars och den första dragningen i lotteriet förväntas hållas några dagar senare. Tills vidare kan du bekanta dig mer om projektet och läsa mer om var du kan skaffa Lucky Block på Pancakeswap.

Så fungerar det

Den decentraliserade lotteriplattformen Lucky Block fungerar tillsammans med Lucky Blocks kryptovaluta LBLOCK. Vem som helst kan köpa och använda sig av LBLOCK, precis som andra kryptovalutor. Med Lucky Block köper den som vill delta i lotteriet projektets kryptovaluta LBLOCK antingen via hemsidan eller på en kryptovalutabörs som Pancakeswap. Dessa mynt kan sedan användas för att köpa lotter för att delta i själva lotteriet.

Normalt, när man ska delta i ett lotteri, behöver man köpa en lott via ett spelombud eller online. Detta resulterar i större omkostnader för själva lotteriet, vilket följaktligen resulterar i lägre utbetalningar till vinnare. Eftersom Lucky Block slopar dessa omkostnader kan lotteriet ge betydligt större belöningar till både innehavare av kryptovalutan och deltagarna i lotteriet. Detta gör Lucky Block till ett mer lönsamt lotteri än lotterier som drivs på traditionellt sätt.

Lucky Block har gått ut med att 70% av jackpotten går till vinnarna och resterande 30% fördelas mellan innehavare av kryptovalutan och välgörande ändamål. Det vill säga att inget centraliserat organ tjänar på att lotteriet äger rum och att större summor pengar kan delas ut till spelarna.

Allting loggas i blockchain

Traditionella lotterier är centraliserade, vilket innebär att spelare inte kan se vart pengarna fördelas. Dessutom är plattformarna på en centraliserad server sårbara för olaga intrång, samtidigt som fysiska system är mer benägna att uppleva att spelet riggas.

Eftersom Lucky Block är decentraliserat loggas varje transaktion i blockchain för ökad transparens. Detta förhindrar att systemet riggas samtidigt som spelarna kan se vart pengarna fördelas. I tillägg kan plattformens användare dessutom rösta om vilka ändamål som pengarna ska skänkas till.

Med det sagt kan man argumentera för att Lucky Block är framtidens lotterispel och att vi lever i framtiden. Spelare kan känna sig säkra med att alla pengar går direkt till spelarna (och lite till välgörenhet), istället för till företaget bakom lotteriet. En annan fördel med Lucky Block är naturligtvis också att blockchain möjliggör snabbare prisutbetalningar, vilket i sin tur gör dagliga lotteridragningar möjliga.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....