lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemNyheterSveriges populäraste babyskydd...

Sveriges populäraste babyskydd i stort test

Babyskydd är något som ska användas som en första bilbarnstol till ett barn. Detta då nyfödda barn ännu inte kan sitta upp och därmed behöver en stol som möjliggör en liggande position.

Enligt ett stort test från Testjakt.se har några babyskydd röstats fram som favoriter, med en rankning 1 till 10. Modellerna som är med i testet har blivit godkända för användning i Sverige och kan därför användas för att babyn ska kunna färdas tryggt och säkert i bilen.

Låt oss se närmre på topp tre favoriter i detta Babyskydd test utfört av Testjakt.se.

1.     Cybex Cloud Z –iSize – Bästa premiumvalet

Det bästa babyskyddet enligt testet är Cybex Base Z med en isofixbas som gör babyskyddet vridbart i 90 grader mot dörren. Detta gör det enklare för föräldern att sätta i och tar ur babyn ur skyddet. Isofixbasen kan dessutom användas till en annan bilbarnstol när babyn blivit äldre.

Cybex Cloud Z i-Size har framförallt röstats fram som favorit tack vare dess liggfunktion. När babyn somnat kan föräldern nämligen flytta babyskyddet till barnvagnschassit och fälla ryggstödet utan att behöva väcka den sovande babyn.

Den klädsel som täcker Cybex Cloud Z i-Size är lätt att ta av och tål maskintvätt, vilket helt klart är fördelaktigt för föräldern. Selen är enkel att justera och nackstödet lika så. Det följer även med en sufflett som denna är ställbar i olika positioner och som samtidigt är utrustad med en SPF 50+ så babyn slipper skadas av solens strålar.

2.     Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size – Bästa medel

Det babyskydd som röstats fram som tvåa och bästa medelprodukt är Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size som med sitt spädbarnsinlägg i två delar gör det enkelt att anpassa efter det växande barnet.

Denna bilbarnstol är också kompatibel med en isofixbas, men vid behov går det även att montera skyddet med ett bilbälte. Många föräldrar uppskattar dock säkerheten med isofixbasen som ger ett skydd som många bilbälten tyvärr inte har.

Selen på Maxi-Cosi Pebble Pro i-Size är utformad för daglig användning och går att justera precis efter behov. Detta gör det enkelt att både sätta i och ta ur babyn ur skyddet. Klädseln är även på detta babyskydd tvättbart. Suffletten är också ställbar och det finns ett gott skydd mot solens strålar då den också är utrustad med SPF 50+. Ett perfekt medelval gällande babyskydd med andra ord.

3.     Britax Primo – Bästa budget

Föräldrar, särskilt nyblivna, tenderar att ha en knaper ekonomi och måste därför se till att deras inköp passar deras budget. Då är Britax Primo det perfekta budgetalternativet, åtminstone enligt det test som utförts av Testjakt.se.

Trots det låga priset är dock Britax Primo av utmärkt kvalitet. Även detta babyskydd är kompatibelt med de flesta barnvagnschassin från Britax. Dess klädsel är också tvättbart och suffletten på Britax Primo är utrustad med SPF 50+. Suffletten är dessutom ställbar i flera olika lägen.

Spädbarnsinlägget i Britax Primo är uppdelat i flera delar så att föräldern enkelt ska kunna plocka bort det och hålla babyn både säker och bekväm. Det går sålunda att använda babyskyddet även när babyn är större.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...