fredag, mars 31, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemNyheterSveriges billigaste och...

Sveriges billigaste och bästa mobilabonnemang 2022

Om du letar efter sätt att skära ner dina månatliga utgifter på kan ditt mobilabonnemang vara bra att starta med. Allt för många svenskar har samma mobilabonnemang som de haft i åratal bara för att det är bekvämt. Men varför betala mer än man har behov för?

Naturligtvis kan det vara svårt att avgöra vilket mobilabonnemang som är bäst för dig – det finns trots allt en mängd av dem där ute. För att hjälpa dig på vägen har vi listat de billigaste mobilabonnemangen i Sverige just nu.

Listan är inspirerad av Scandinavia.life som dessutom har ett jämförelseverktyg för svenska mobilabonnemang. Observera att vi inte bara tar hänsyn till priset, men även de mobilabonnemang med vilka man får mest valuta för pengarna.

Comviq – favorit enligt Scandinavia.life

Comviq är en mobiloperatör med många år på nacken. De grundades redan 1981 och har sedan dess blivit en av de mest självklara valen gällande mobilabonnemang hos svenskar. Det minsta abonnemanget och därmed även det billigaste, inkluderar 2000 fria SMS och 200 samtalsminuter samt 3GB surf.

Det som är mest förmånligt med ett abonnemang hos Comviq är deras generösa erbjudande för nya kunder. Nya kunder får nämligen 100GB extra surf i tre månader från det att de tecknat ett abonnemang hos Comviq. Som pricken över i:et får nya kunder utöver detta även tillgång till Comhem Play+ gratis i hela 12 månader!

För att komma i kontakt med Comviq kan man nå deras kundtjänst på telefon vardagar mellan 9–17 eller genom deras onlinechatt vardagar 9–17 och lördagar 9–15.

Halebop – Sveriges nöjdaste kunder

Halebop är inte bara en av favoriterna hos Scandinavia.life, men även favoriten bland svenskar. Halebop har nämligen år efter år korat hem priset som den mobiloperatören med Sveriges nöjdaste kunder. Detta framförallt tack vare deras support som besvarar mobila ärenden dygnet runt – något långt ifrån alla mobiloperatörer i Sverige ställer upp med.

Även om Halebop inte är allra billigast på den svenska marknaden erbjuder de fortfarande mobilabonnemang till rimligt låga priser. Hos Halebop kan kunder teckna abonnemang som sträcker sig från 2GB till 60GB, där alla abonnemang, utöver 2GB, inkluderar gratis sms och samtal.

Alla abonnemang hos Halebop är dessutom flexibla och som student kan man även få abonnemang till väldigt förmånliga priser. Med det sagt är Halebop ett prisvärt alternativ för den som letar efter ett mobilabonnemang där fokus ligger på den individuella kunden.

Tele2 – nät som täcker 99% av landet

Som trea listar Scandinavia.life Tele2, ytterligare en av landets främsta mobiloperatörer. Det som utmärker Tele2 mest är deras mobilnät med en täckning som når 99% av landet och därmed är svår att slå.

Tele2 erbjuder även prisvärda mobilabonnemang till sina kunder och dessa går att skräddarsy efter individens unika behov. Alla abonnemang kommer dock med fria samtal och sms, så det enda man själv ska anpassa är mängden surf. De har dock allt från mindre surfmängder till billiga priser och abonnemang med obegränsad surf till en något dyrare peng.

Som man rätt snabbt räknar ut finns det en serviceinriktad och professionell kundtjänst att tillgå hos Tele2, en som är tillgänglig veckans alla dagar.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...