tisdag, oktober 3, 2023

Skapa befriande innehåll

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en...

De bästa RPG-spelen för...

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även...

Stavhopp kräver optimala nivåer...

Stavhopp är en av de mest spektakulära grenarna inom friidrotten, där idrottare använder...
HemNyheterSveriges billigaste och...

Sveriges billigaste och bästa mobilabonnemang 2022

Om du letar efter sätt att skära ner dina månatliga utgifter på kan ditt mobilabonnemang vara bra att starta med. Allt för många svenskar har samma mobilabonnemang som de haft i åratal bara för att det är bekvämt. Men varför betala mer än man har behov för?

Naturligtvis kan det vara svårt att avgöra vilket mobilabonnemang som är bäst för dig – det finns trots allt en mängd av dem där ute. För att hjälpa dig på vägen har vi listat de billigaste mobilabonnemangen i Sverige just nu.

Listan är inspirerad av Scandinavia.life som dessutom har ett jämförelseverktyg för svenska mobilabonnemang. Observera att vi inte bara tar hänsyn till priset, men även de mobilabonnemang med vilka man får mest valuta för pengarna.

Comviq – favorit enligt Scandinavia.life

Comviq är en mobiloperatör med många år på nacken. De grundades redan 1981 och har sedan dess blivit en av de mest självklara valen gällande mobilabonnemang hos svenskar. Det minsta abonnemanget och därmed även det billigaste, inkluderar 2000 fria SMS och 200 samtalsminuter samt 3GB surf.

Det som är mest förmånligt med ett abonnemang hos Comviq är deras generösa erbjudande för nya kunder. Nya kunder får nämligen 100GB extra surf i tre månader från det att de tecknat ett abonnemang hos Comviq. Som pricken över i:et får nya kunder utöver detta även tillgång till Comhem Play+ gratis i hela 12 månader!

För att komma i kontakt med Comviq kan man nå deras kundtjänst på telefon vardagar mellan 9–17 eller genom deras onlinechatt vardagar 9–17 och lördagar 9–15.

Halebop – Sveriges nöjdaste kunder

Halebop är inte bara en av favoriterna hos Scandinavia.life, men även favoriten bland svenskar. Halebop har nämligen år efter år korat hem priset som den mobiloperatören med Sveriges nöjdaste kunder. Detta framförallt tack vare deras support som besvarar mobila ärenden dygnet runt – något långt ifrån alla mobiloperatörer i Sverige ställer upp med.

Även om Halebop inte är allra billigast på den svenska marknaden erbjuder de fortfarande mobilabonnemang till rimligt låga priser. Hos Halebop kan kunder teckna abonnemang som sträcker sig från 2GB till 60GB, där alla abonnemang, utöver 2GB, inkluderar gratis sms och samtal.

Alla abonnemang hos Halebop är dessutom flexibla och som student kan man även få abonnemang till väldigt förmånliga priser. Med det sagt är Halebop ett prisvärt alternativ för den som letar efter ett mobilabonnemang där fokus ligger på den individuella kunden.

Tele2 – nät som täcker 99% av landet

Som trea listar Scandinavia.life Tele2, ytterligare en av landets främsta mobiloperatörer. Det som utmärker Tele2 mest är deras mobilnät med en täckning som når 99% av landet och därmed är svår att slå.

Tele2 erbjuder även prisvärda mobilabonnemang till sina kunder och dessa går att skräddarsy efter individens unika behov. Alla abonnemang kommer dock med fria samtal och sms, så det enda man själv ska anpassa är mängden surf. De har dock allt från mindre surfmängder till billiga priser och abonnemang med obegränsad surf till en något dyrare peng.

Som man rätt snabbt räknar ut finns det en serviceinriktad och professionell kundtjänst att tillgå hos Tele2, en som är tillgänglig veckans alla dagar.

Fortsätt läsa

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv inverkan på deras marknadsföring genom att öka synlighet, trovärdighet och förtroende hos målgruppen. Dessa listor fungerar som en sorts rekommendation och kan hjälpa till att skapa...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en riktig utmaning. Att se glädjen i hans ögon när han öppnar något som du noga har valt ut är dock verkligen en oslagbar känsla som gör...

De bästa RPG-spelen för SNES

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även om det är över 20 år sedan konsolen lanserades verkar den aldrig bli för gammal. Speciellt RPG-spelen som lanserades för SNES under 90-talet var av en...