tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemNyheterSå väljer du...

Så väljer du den bästa bettingsidan

För varje månad som går verkar det komma fler och fler bettingsidor på den svenska marknaden. Det är till viss del en fantastisk sak, eftersom du då har fler alternativ att välja mellan. Men innan du bestämmer dig måste du väga dina alternativ och fördelarna du kan få genom att välja en bettingsida framför en annan.

Att ta rätt beslut är inte det enklaste. Därför föreslår vi att du kikar på de faktorer vi listar nedan för att välja den bästa bettingsidan för dig.

Säkerställ att aktören är licensierad

Det absolut viktigaste gällande valet av en bettingsida är att aktören regleras av en licens. Den svenska spellicensen utfärdad av Spelinspektionen är helt klart att föredra, men en licens från Malta eller Storbritannien fungerar också bra.

En av de betydande fördelarna med att spela på en licensierad bettingsida är att den måste följa specifika regler som fastställts av en spelmyndighet. Om spelbolaget inte har en licens behöver den inte följa några regler, vilket betyder att den i praktiken kan göra vad den vill, vilket gör dig som spelare mer utsatt.

Jämför oddsbonusar och läs villkoren

Bettingsidor ger nya kunder välkomstbonusar, även kallade oddsbonusar, för att uppmuntra dem att registrera sig hos just dem.

En oddsbonus kan användas för att testa en bettingsida och är därmed ett bra sätt för att ta reda på om bettingsajten passar just dig. Vi föreslår att du använder din bonus för att utforska spelsektionen och bettingmarknaderna på spelbolaget, eftersom du då i praktiken har gratispengar att spela för.

Vi vill även betona vikten av att läsa villkoren, och läsa mellan raderna. Många oddsbonusar kan till synes verka lukrativa, men när man väl läser villkoren kanske de kommer med skyhöga omsättningskrav.

Shoppa runt efter de bästa oddsen

Utöver lukrativa oddsbonusar är även konkurrenskraftiga odds något att leta efter inför sitt val av bettingsida. Du vill trots allt ha de bästa utdelningarna för dina pengar i slutet av dagen, och det är oddsen som avgör hur mycket du kan vinna eller förlora.

Oddsen varierar sig inte jättemycket från bettingsida till bettingsida, men det kan fortfarande vara några skillnader mellan dem. Som tur är finns det sidor som är dedikerade till att jämföra just oddsen på olika svenska spelbolag. Med det sagt varierar också oddsen hela tiden, och därför är det värt att överväga att skifta spelbolag då och då beroende på hur deras odds ser ut.

En professionell kundtjänst är också viktigt

Det räcker inte med att oddsen är på din sida när du väljer en bettingsida att spela på. Att det finns en bra kundtjänst att tillgå på en bettingsida är, åtminstone för oss, en absolut nödvändighet. Det behöver inte vara en kundtjänst som går att kontakta via alla möjliga kommunikationskanaler dygnet runt, men snarare en som är tillgänglig under kontorstimmarna via chatt, mejl eller telefon.

En kundtjänst är inte bara till för att besvara frågor man kan hitta i FAQ-avsnittet, som många tror. Att det finns en support tillgänglig handlar snarare om att spelbolaget faktiskt engagerar sig i sina kunder och finns där om vid behov.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....