fredag, mars 31, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemNyheterSå väljer du...

Så väljer du den bästa bettingsidan

För varje månad som går verkar det komma fler och fler bettingsidor på den svenska marknaden. Det är till viss del en fantastisk sak, eftersom du då har fler alternativ att välja mellan. Men innan du bestämmer dig måste du väga dina alternativ och fördelarna du kan få genom att välja en bettingsida framför en annan.

Att ta rätt beslut är inte det enklaste. Därför föreslår vi att du kikar på de faktorer vi listar nedan för att välja den bästa bettingsidan för dig.

Säkerställ att aktören är licensierad

Det absolut viktigaste gällande valet av en bettingsida är att aktören regleras av en licens. Den svenska spellicensen utfärdad av Spelinspektionen är helt klart att föredra, men en licens från Malta eller Storbritannien fungerar också bra.

En av de betydande fördelarna med att spela på en licensierad bettingsida är att den måste följa specifika regler som fastställts av en spelmyndighet. Om spelbolaget inte har en licens behöver den inte följa några regler, vilket betyder att den i praktiken kan göra vad den vill, vilket gör dig som spelare mer utsatt.

Jämför oddsbonusar och läs villkoren

Bettingsidor ger nya kunder välkomstbonusar, även kallade oddsbonusar, för att uppmuntra dem att registrera sig hos just dem.

En oddsbonus kan användas för att testa en bettingsida och är därmed ett bra sätt för att ta reda på om bettingsajten passar just dig. Vi föreslår att du använder din bonus för att utforska spelsektionen och bettingmarknaderna på spelbolaget, eftersom du då i praktiken har gratispengar att spela för.

Vi vill även betona vikten av att läsa villkoren, och läsa mellan raderna. Många oddsbonusar kan till synes verka lukrativa, men när man väl läser villkoren kanske de kommer med skyhöga omsättningskrav.

Shoppa runt efter de bästa oddsen

Utöver lukrativa oddsbonusar är även konkurrenskraftiga odds något att leta efter inför sitt val av bettingsida. Du vill trots allt ha de bästa utdelningarna för dina pengar i slutet av dagen, och det är oddsen som avgör hur mycket du kan vinna eller förlora.

Oddsen varierar sig inte jättemycket från bettingsida till bettingsida, men det kan fortfarande vara några skillnader mellan dem. Som tur är finns det sidor som är dedikerade till att jämföra just oddsen på olika svenska spelbolag. Med det sagt varierar också oddsen hela tiden, och därför är det värt att överväga att skifta spelbolag då och då beroende på hur deras odds ser ut.

En professionell kundtjänst är också viktigt

Det räcker inte med att oddsen är på din sida när du väljer en bettingsida att spela på. Att det finns en bra kundtjänst att tillgå på en bettingsida är, åtminstone för oss, en absolut nödvändighet. Det behöver inte vara en kundtjänst som går att kontakta via alla möjliga kommunikationskanaler dygnet runt, men snarare en som är tillgänglig under kontorstimmarna via chatt, mejl eller telefon.

En kundtjänst är inte bara till för att besvara frågor man kan hitta i FAQ-avsnittet, som många tror. Att det finns en support tillgänglig handlar snarare om att spelbolaget faktiskt engagerar sig i sina kunder och finns där om vid behov.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...