måndag, oktober 3, 2022

Skapa befriande innehåll

Dags att byta elavtal...

Vi reagerar vanligtvis mycket negativt när elpriserna stiger, särskilt om vi har svårt...

Book of Dead review

Många av oss är förtjusta i slotspel. Allt sedan vi spelade de första...

Nybörjarguide till Cardano

Idag är Cardano ADA en av de mest intressanta och populära kryptovalutorna. Här...

Så här väljer du...

Var kommer alla dina inkomster och utgifter gå igenom? Jo, såklart är det...
HemEkonomiMed den här...

Med den här listan kan du få ner dina kostnader för bredbandet varje månad

Är du en av alla svenskar som vill få ner dina månadskostnader? Många av oss känner att en allt för stor del av vår lön varje månad går åt till att betala räkningar. Genom att hitta en billigare lösning får du mer pengar över till sånt som du tycker är roligt. Vi har listat de allra bästa sätten här nedanför så att du själv ska kunna ta ett beslut som passar dig och din situation.

Numera lever vi en stor del av våra liv online. Vi handlar mat och kläder, vi utför vårat arbete och vi får uppdateringar från vänner och familj. Internet har verkligen blivit mer eller mindre livsviktigt för att vi ska kunna fortsätta leva som vi vill.

Det är därför av största vikt att vi har en uppkoppling som vi är nöjda med i vårat hem. På grund av hur viktigt det är med internet är det därför vanligt att folk bara accepterar priset som står på räkningen utan att tänka mer på det. Men faktum är att möjligheterna till att skaffa sig ett bättre och billigare bredband är stora.

Jämför avtal för att hitta ett billigare bredband

Är du intresserad av att skaffa ett billigare bredband så är det första du bör göra att se över ditt avtal. Utvecklingen går fortfarande väldigt snabbt framåt och det är inte ovanligt att vad som var förmånligt för några år sedan numera är alldeles för dyrt.

Genom att byta leverantör kan du på så sätt spara hundratals kronor på din uppkoppling varje månad. Tyvärr är det inte alla som har möjlighet att byta leverantör på grund av bindande kontrakt och liknande. Som tur är finns det ändå några saker man kan göra.

Har du fast eller mobilt bredband? Vilket passar bäst för dig?

Det finns två olika sorts bredband. Det första är ett fast bredband och är också det vanligaste. Med ett fast bredband så betalar du en månadskostnad och får sedan använda dig av hur många gigabyte data som helst under den månaden. Detta passar för den som tycker om att streama mycket film och serier via internet, eller för ett hushåll med flera personer som alla använder internet.

Ett mobilt bredband är i regel det billigare alternativet. Här betalar du fortfarande en mindre månadskostnad för att sedan enbart betala för den datan du använder dig av. Detta är perfekt för ett lite mindre hushåll som inte använder sig av internet särskilt mycket.

Ett sätt att få ner kostnaderna är därför att se till att man har rätt sorts bredband för sitt hushåll. Om du inte använder dig av internet särskilt mycket kan ett mobilt bredband passa dig bättre, medans du som använder dig av mycket data varje månad bör ha ett fast avtal.

Sänk hastigheten för att få ner priset

Ett annat sätt att sänka sina kostnader är genom att sänka hastigheten på sitt bredband. Du kan kontrollera din hastighet på den här sidan. Efter det så kan du kontakta din leverantör för att se om det finns billigare avtal med lägre hastighet.

Fortsätt läsa

Dags att byta elavtal för att sänka dina elpriser

Vi reagerar vanligtvis mycket negativt när elpriserna stiger, särskilt om vi har svårt att betala räkningen. Detta beror på att el är något som vi behöver för att kunna leva bekvämt och att vi är mycket beroende av den....

Book of Dead review

Många av oss är förtjusta i slotspel. Allt sedan vi spelade de första enarmade banditerna på Finlands-kryssningar har vi uppskattat att se hjulen snurra. Medan vi väntade på rätt kombination petade vi i någon krona till. Tack och lov...

Nybörjarguide till Cardano

Idag är Cardano ADA en av de mest intressanta och populära kryptovalutorna. Här finns det dock ett stort fel, och det är att de två begreppen vi just kopplade samman, måste särskiljas. Vad det handlar om är plattformen Cardano,...