torsdag, mars 28, 2024

Skapa befriande innehåll

LISTA – De bästa...

Att tälta är ett underbart sätt att uppleva naturen på nära håll och...

Monopol

Monopol är ett känt brädspel som har underhållit människor i generationer och fortsätter...

När då då

När då då är ett populärt frågespel som flitigt har charmat spelare med...

Catan

Vi vet alla att det blivit en utmaning att hitta något som kan...
HemNyheterDessa är de...

Dessa är de mest prisvärda svenska streamingtjänsterna

Idag är streamingtjänster nästintill en nödvändighet för de flesta svenskar. Hur ska vi annars kolla på våra favoritprogram eller filmer? Med streamingtjänster får vi on-demand underhållning som heter duga. Vi kan se sport på tåget, en dokumentär på fiket eller en tv-serie i sängen en slö söndag. Det kan dock vara problematiskt att välja den bästa streamingtjänsten, eftersom det finns ett överväldigande val.

Idag finns det en uppsjö av streaming sites att välja mellan. Med så många tillgängliga kan de samlade månatliga kostnaderna snabbt i orimliga. Därför har vi valt att lista de mest prisvärda streamingtjänsterna tillgängliga i Sverige nedan.

Vad klassas som prisvärda streaming sites?

Innan vi går vidare in på vår lista behöver vi definiera vad prisvärd innebär när man talar om streaming sites. Enligt oss är prisvärda streamingtjänster de som inte bara är billiga; men de vars utbud av filmer, serier och sport är rimligt i förhållande till vad ett månadsabonnemang kostar. Om en streamingtjänst är jättebillig men inte har ett bra utbud av streaminginnehåll alls, klassas denne inte som prisvärd enligt oss.

Utöver priset så har vi naturligtvis andra faktorer i åtanke också när vi bestämmer huruvida streaming sites är prisvärda eller inte. Bland annat kikar vi på ting som gränssnitt, hur många som kan dela på ett konto och så vidare. Låt oss kika på vilka streaming sites vi valt att lista som mest prisvärda…

De mest prisvärda svenska streamingtjänsterna:

1.     Netflix

Vi vågar säga att den amerikanska streamingjätten Netflix är mest prisvärd när det kommer till streamingtjänster tillgängliga för svenskar. Basic-abonnemanget kostar inte mer än 89 kr/månaden och för detta får man ett konto med vilket endast man själv kan streama i 1080p. Detta tycker vi är ett bra pris med tanke på det generösa utbud som finns på streamingtjänsten.

2.     Disney+

Disney+ är Disneys egen streamingtjänst som funnits sedan september 2020 i Sverige. Även denna kostar bara 89 kr/månaden, vilket är ett bra pris enligt oss för en streamingtjänst. Här finns det massvis av filmer och tv-serier från till exempel Star Wars, Pixar, Disney, Marvel och National Geographics. Har man koll på dessa kommer man älska Disney+!

3.     Viaplay

Viaplay är Viasats streamingtjänst som visar liveinnehåll från TV3, TV6, TV8 och TV10. De visar många svenska filmer och serier, men även utländska som Fargo och Seinfeld. Viaplay är den streamingtjänst med bäst sportinnehåll i förhållande till priset (129kr/månaden) och ett självklart val för sportintresserade.

4.     C More

För 109 kr/månaden får man ett abonnemang till streamingtjänsten C More som har rättigheter till att visa många filmer och tv-serier. Här finns bland annat välkända Game of Thrones och Peaky Blinders, men även populära filmer som The Dark Knight och Sagan om Ringen-triologin. Uppdaterar man sitt abonnemang till C More Sport får man tillgång till ett bra utbud av livesport.

5.     Amazon Prime Video

Till 65 kr/månaden får man Amazons streamingtjänst Amazon Prime Video. Gränssnittet är snyggt och bra, men däremot tycker vi utbudet av tv-serier och filmer inte är lika bra som ovan nämnda tjänster. En okej streamingtjänst till en billig peng helt enkelt, men inte mycket mer än så.

Fortsätt läsa

LISTA – De bästa platserna att tälta i Sverige

Att tälta är ett underbart sätt att uppleva naturen på nära håll och Sverige har en mängd fantastiska platser för camping. Här kommer en lista på några av de bästa platserna för camping i Sverige, där du kan njuta...

Monopol

Monopol är ett känt brädspel som har underhållit människor i generationer och fortsätter att vara en populär del av spelvärlden. Spelet skapades av den amerikanske ingenjören Charles Darrow på 1930-talet och har sedan dess blivit ett av de mest...

När då då

När då då är ett populärt frågespel som flitigt har charmat spelare med sin enkla och på så vis tidlösa underhållning. Detta sällskapsspel har blivit en favorit bland både tonåringar och vuxna och fortsätter att locka till sig nya...