tisdag, oktober 3, 2023

Skapa befriande innehåll

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en...

De bästa RPG-spelen för...

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även...

Stavhopp kräver optimala nivåer...

Stavhopp är en av de mest spektakulära grenarna inom friidrotten, där idrottare använder...
HemNyheterSå hämtar du...

Så hämtar du film från Disney Plus

Vem älskar inte att titta på en riktig Disney klassiker, eller varför inte en blivande Disney klassiker? Små som stora, barn som vuxna har i många, många år förälskat sig i Disneys filmer. Dessa är verkligen en familjeaktivitet som fungerar i ur och skur. På Disney Plus går det att se en mängd av Disneys filmer. Men dessa byts också ut allt efter som att efterfrågan på någon annan film blir större eller att det kommer nya filmer som ska få sin plats i sortimentet. Men har du en favorit som du verkligen inte vill ska försvinna så kan du faktiskt ladda ner denna.

Ja vi har alla våra favoriter bland Disneys filmer och har du en på Disney Plus som du vill hålla fast i och kunna se om och om igen så har vi ett förslag. Då kan du nämligen använda dig av Audials Movie. Audials Movie är en programvara som du kan ladda ner och installera för att sedan spela in filmerna från sidor som Disney Plus. Det är ett smidigt verktyg som gör att du får tillgång till de Disney Plus filmer du har lust med dygnet runt, vart som helst, även om du inte har internetuppkoppling. Läs mer om Audials Movie på deras hemsida.

Spara dina favoritfilmer automatiskt

Så det du gör om du vill spara dina favoritfilmer är att ladda ner Audials Movie. När du gjort det så byter du över till den funktion som heter ”Video Streaming”. Klicka sedan på den ikon som heter Disney plus och följ de instruktioner som kommer upp där i en litet nytt fönster. Därefter så öppnar du Disney Plus appen i Chrome eller Firefox. Väl inne på hemsidan så väljer du den film du gärna vill spela in och inspelningen av denna kommer automatiskt att påbörjas när du startar filmen. Här ska du bara vara uppmärksam på att du spelar upp filmen i vad som kallas originalstorlek, på så sätt så blir filmen i bra kvalitet.

När filmen är färdig spelad så sparas denna automatiskt på Audials egen spellista som kommer att dyka på höger sida av skärmen. Du kan spara filmen i de format som passar bäst för dig, MP4, WMV, AVI eller 3GP, vilket är väldigt smidigt.

Använd på vilken streamingtjänst du vill

Så nu vet du hur du ska spela in Disney Plus filmer via Audials Movie nu kan du göra precis det samma med vilken annan streamingtjänst du vill. Så om du har filmer på tillexempel Netflix eller HBO som du också vill spela in och spara så kan du göra det på samma sätt via Audials Movie. Du ska bara klicka på ikonen i Audials Movie till den specifika streamingtjänsten du tänkt använda dig av. Glöm bara inte bort att alla dessa filmer enbart är för privat bruk. Så det betyder att du inte får sprida vidare dessa till dina vänner eller familj, utan enbart titta på dem själv. Men det är inte så bara det heller.

Fortsätt läsa

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv inverkan på deras marknadsföring genom att öka synlighet, trovärdighet och förtroende hos målgruppen. Dessa listor fungerar som en sorts rekommendation och kan hjälpa till att skapa...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en riktig utmaning. Att se glädjen i hans ögon när han öppnar något som du noga har valt ut är dock verkligen en oslagbar känsla som gör...

De bästa RPG-spelen för SNES

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även om det är över 20 år sedan konsolen lanserades verkar den aldrig bli för gammal. Speciellt RPG-spelen som lanserades för SNES under 90-talet var av en...