lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemNyheterSå hämtar du...

Så hämtar du film från Disney Plus

Vem älskar inte att titta på en riktig Disney klassiker, eller varför inte en blivande Disney klassiker? Små som stora, barn som vuxna har i många, många år förälskat sig i Disneys filmer. Dessa är verkligen en familjeaktivitet som fungerar i ur och skur. På Disney Plus går det att se en mängd av Disneys filmer. Men dessa byts också ut allt efter som att efterfrågan på någon annan film blir större eller att det kommer nya filmer som ska få sin plats i sortimentet. Men har du en favorit som du verkligen inte vill ska försvinna så kan du faktiskt ladda ner denna.

Ja vi har alla våra favoriter bland Disneys filmer och har du en på Disney Plus som du vill hålla fast i och kunna se om och om igen så har vi ett förslag. Då kan du nämligen använda dig av Audials Movie. Audials Movie är en programvara som du kan ladda ner och installera för att sedan spela in filmerna från sidor som Disney Plus. Det är ett smidigt verktyg som gör att du får tillgång till de Disney Plus filmer du har lust med dygnet runt, vart som helst, även om du inte har internetuppkoppling. Läs mer om Audials Movie på deras hemsida.

Spara dina favoritfilmer automatiskt

Så det du gör om du vill spara dina favoritfilmer är att ladda ner Audials Movie. När du gjort det så byter du över till den funktion som heter ”Video Streaming”. Klicka sedan på den ikon som heter Disney plus och följ de instruktioner som kommer upp där i en litet nytt fönster. Därefter så öppnar du Disney Plus appen i Chrome eller Firefox. Väl inne på hemsidan så väljer du den film du gärna vill spela in och inspelningen av denna kommer automatiskt att påbörjas när du startar filmen. Här ska du bara vara uppmärksam på att du spelar upp filmen i vad som kallas originalstorlek, på så sätt så blir filmen i bra kvalitet.

När filmen är färdig spelad så sparas denna automatiskt på Audials egen spellista som kommer att dyka på höger sida av skärmen. Du kan spara filmen i de format som passar bäst för dig, MP4, WMV, AVI eller 3GP, vilket är väldigt smidigt.

Använd på vilken streamingtjänst du vill

Så nu vet du hur du ska spela in Disney Plus filmer via Audials Movie nu kan du göra precis det samma med vilken annan streamingtjänst du vill. Så om du har filmer på tillexempel Netflix eller HBO som du också vill spela in och spara så kan du göra det på samma sätt via Audials Movie. Du ska bara klicka på ikonen i Audials Movie till den specifika streamingtjänsten du tänkt använda dig av. Glöm bara inte bort att alla dessa filmer enbart är för privat bruk. Så det betyder att du inte får sprida vidare dessa till dina vänner eller familj, utan enbart titta på dem själv. Men det är inte så bara det heller.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...