lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemEkonomiHandla smart med...

Handla smart med Bitcoin Prime

Att handla med Bitcoin eller andra kryptovalutor är populärt. Det är både börshajar och småsparare som handlar med dem och nu har även media kommit i fatt det stora intresset. De flesta småsparare handlar idag på olika portaler och sköter transaktionerna manuellt. Men med den smarta roboten Bitcoin Prime så kan man ta ett steg tillbaka.

Under de senaste månaderna har kryptovalutor blivit allt mer populärt i media. Detta är en följd av åratal då dessa valutor fått en given plats i både stora och små investerares portföljer. De har blivit populära då det går att, precis som med andra former av investeringar, få en god avkastning på sina investeringar. Något som givetvis är målet för alla som investerar.

När man handlar med kryptovalutor så behöver man logga in på en portal för att kunna köpa och sälja de olika valutorna. Denna portal är mycket lik de sidor man handlar aktier och andra värdepapper genom. Man får de olika valutorna presenterade på ett sätt som ger en bra överblick. Man ser hur de utvecklats historiskt och vad som hänt i närtid. Man ser även vad de handlas för ju nu.

Många sköter sin handel manuellt och lägger en stor mängd tid på att följa kurvor för att kunna köpa och sälja vid specifika tidpunkter. Men det behöver inte vara så tidsödande. Med en bra robot, som bitcoin prime, så går jobbet lättare.

Inte Transformers

När man säger robot så tänker många antingen på filmvärldens robotar som de man ser i Transformers eller i andra filmer. Eller så tänker man på de robotarmar som arbetar i industrin och möjliggör att låta människor göra andra uppgifter. Inget av det här stämmer in på de robotar som finns i kryptovärlden.

Dessa robotar är helt digitala. Men likt de robotar som finns i industrin så kan man få dem att utföra monotona uppgifter och uppgifter som kräver en precision som är svårt för en människa att uppnå. Det är alltså ett smart sätt att frigöra tid som man kan lägga på annat.

Så fungerar de

Bitcoin prime och andra robotar som har som uppgift att hjälpa dig i din handel med kryptovalutor fungerar så som man säger till dem att fungera. I fallet med kryptovalutor så säger man normalt till dem att köpa om en specifik valuta når en viss lägsta punkt. Samtidigt så ska den köpa när en valuta når över en viss nivå.

Detta är vad man vill uppnå med sitt eget handlande även utan robotar. Det är en god strategi för sitt handlande. Men att sitta och övervaka hur kurserna går för en mängd olika valutor är otroligt tidsödande. När det gäller annan valuta lät man tidigare en börsmäklare göra jobbet. Det innebar att det blev dyrt och otillgängligt för småspararna.

Med dessa digitala robotar så kan även de som inte investerar miljoner ha en hög precision i sitt handlande. Det kan leda till den där goda avkastningen som vi nämnde tidigare, något som är mycket attraktivt för de flesta.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...