lördag, april 1, 2023

Skapa befriande innehåll

Kan man fuska i...

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du...

LISTA- 20 rikaste personerna...

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet...

MISSA INTE – 9...

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och...

Så spelas UNO

UNO är ett kortspel som vem som helst kan lära sig och ha...
HemSpelLittle Misfortune –...

Little Misfortune – ett tecken på att indiespelen är starka

Det har alltid funnit två världar när det kommer till TV och datorspel. Dels mainstreamvärlden där de flesta spel som når konsumenterna kan räknas in. Men också indiespelen. Indiespelen har ofta varit mer intressanta och vågat ta ut svängarna mer. Med Little Misfortune visar indievärlden att den fortfarande är stark.

Att mainstreamtillverkarna är de som puttar på gränserna när det gäller det tekniska och när det gäller hur stora världarna i spel kan vara råder det inget tvivel om. Men de flesta håller nog med om att det är inom indiespelen man hittar de riktiga pärlorna. Här kan du läsa mer om de bästa indiespelen. De som visar mått på en otrolig fantasi och kreativitet.

Det är ofta storylines som de stora tillverkarna inte skulle plocka upp som blir indiespelens teman. I Little Misfortune får vi lära känna Misfortune Ramirez Hernandez, en åttaåring med stor fantasi. Hon är på jakt efter evig lycka för att kunna ge den som present till sin mamma. Som följeslagare har hon sin vän mr. Voice. De ger sig ut på äventyr som sällan skådats tidigare.

Spel med stort hjärta

Little Misfortune visar sig vara ett spel med stort hjärta. Det går att identifiera sig med den lilla flickan och hur hon tar sig igenom sina äventyr. Detta på ett sätt man sällan ser hos de stora tillverkarna.

Mainstreamspelen har en viktig roll i att hålla branschen vid liv, men indiespelen är minst lika viktiga för att främja kreativiteten inom spelen och för att ta fram nästa generation av speldesigners.

Fortsätt läsa

Kan man fuska i roulette?

Roulette är ett hasardspel och därför finns det ingen garanti för att du vinner varje gång du spelar. Men vissa tror att de kan fuska med roulette, och även om det finns några sätt att göra det på är...

LISTA- 20 rikaste personerna i Sverige 2023

År 2023 förväntas de 20 rikaste personerna i Sverige ha en sammanlagd förmögenhet på 365 miljarder dollar. Det är en ökning från 333 miljarder dollar 2020 och 293 miljarder dollar 2018. Här är en titt på vilka som förväntas...

MISSA INTE – 9 spartips så att du klarar lågkonjunkturen

Se över dina utgifter och gör ändringar vid behovAtt granska dina utgiftsvanor och göra ändringar där det behövs är en viktig aspekt av att upprätthålla en sund ekonomi. Om du tar dig en stund varje månad för att gå...