tisdag, oktober 3, 2023

Skapa befriande innehåll

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en...

De bästa RPG-spelen för...

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även...

Stavhopp kräver optimala nivåer...

Stavhopp är en av de mest spektakulära grenarna inom friidrotten, där idrottare använder...
HemSpelLittle Misfortune –...

Little Misfortune – ett tecken på att indiespelen är starka

Det har alltid funnit två världar när det kommer till TV och datorspel. Dels mainstreamvärlden där de flesta spel som når konsumenterna kan räknas in. Men också indiespelen. Indiespelen har ofta varit mer intressanta och vågat ta ut svängarna mer. Med Little Misfortune visar indievärlden att den fortfarande är stark.

Att mainstreamtillverkarna är de som puttar på gränserna när det gäller det tekniska och när det gäller hur stora världarna i spel kan vara råder det inget tvivel om. Men de flesta håller nog med om att det är inom indiespelen man hittar de riktiga pärlorna. Här kan du läsa mer om de bästa indiespelen. De som visar mått på en otrolig fantasi och kreativitet.

Det är ofta storylines som de stora tillverkarna inte skulle plocka upp som blir indiespelens teman. I Little Misfortune får vi lära känna Misfortune Ramirez Hernandez, en åttaåring med stor fantasi. Hon är på jakt efter evig lycka för att kunna ge den som present till sin mamma. Som följeslagare har hon sin vän mr. Voice. De ger sig ut på äventyr som sällan skådats tidigare.

Spel med stort hjärta

Little Misfortune visar sig vara ett spel med stort hjärta. Det går att identifiera sig med den lilla flickan och hur hon tar sig igenom sina äventyr. Detta på ett sätt man sällan ser hos de stora tillverkarna.

Mainstreamspelen har en viktig roll i att hålla branschen vid liv, men indiespelen är minst lika viktiga för att främja kreativiteten inom spelen och för att ta fram nästa generation av speldesigners.

Fortsätt läsa

Listor och marknadsföring

Listningar av företag, personer, artister och andra entiteter kan ha en betydande positiv inverkan på deras marknadsföring genom att öka synlighet, trovärdighet och förtroende hos målgruppen. Dessa listor fungerar som en sorts rekommendation och kan hjälpa till att skapa...

Present till pojkvän

Att hitta den perfekta presenten till din pojkvän kan ibland kännas som en riktig utmaning. Att se glädjen i hans ögon när han öppnar något som du noga har valt ut är dock verkligen en oslagbar känsla som gör...

De bästa RPG-spelen för SNES

Super Nintendo (SNES) är en riktig klassiker när det kommer till spelkonsoler. Även om det är över 20 år sedan konsolen lanserades verkar den aldrig bli för gammal. Speciellt RPG-spelen som lanserades för SNES under 90-talet var av en...