tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemSpelLittle Misfortune –...

Little Misfortune – ett tecken på att indiespelen är starka

Det har alltid funnit två världar när det kommer till TV och datorspel. Dels mainstreamvärlden där de flesta spel som når konsumenterna kan räknas in. Men också indiespelen. Indiespelen har ofta varit mer intressanta och vågat ta ut svängarna mer. Med Little Misfortune visar indievärlden att den fortfarande är stark.

Att mainstreamtillverkarna är de som puttar på gränserna när det gäller det tekniska och när det gäller hur stora världarna i spel kan vara råder det inget tvivel om. Men de flesta håller nog med om att det är inom indiespelen man hittar de riktiga pärlorna. Här kan du läsa mer om de bästa indiespelen. De som visar mått på en otrolig fantasi och kreativitet.

Det är ofta storylines som de stora tillverkarna inte skulle plocka upp som blir indiespelens teman. I Little Misfortune får vi lära känna Misfortune Ramirez Hernandez, en åttaåring med stor fantasi. Hon är på jakt efter evig lycka för att kunna ge den som present till sin mamma. Som följeslagare har hon sin vän mr. Voice. De ger sig ut på äventyr som sällan skådats tidigare.

Spel med stort hjärta

Little Misfortune visar sig vara ett spel med stort hjärta. Det går att identifiera sig med den lilla flickan och hur hon tar sig igenom sina äventyr. Detta på ett sätt man sällan ser hos de stora tillverkarna.

Mainstreamspelen har en viktig roll i att hålla branschen vid liv, men indiespelen är minst lika viktiga för att främja kreativiteten inom spelen och för att ta fram nästa generation av speldesigners.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....