tisdag, november 29, 2022

Skapa befriande innehåll

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att...

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till...

Den bästa hårdvaran och...

Om du tycker om att spela datorspel med jämna mellanrum så är du...
HemSpelPresentkort hos Steam...

Presentkort hos Steam – den perfekta presenten för gamers

Det kan vara svårt att veta vad man ska ge i present. Om det är någon som spelar TV eller datorspel är det dock väldigt lätt med ett presentkort från Steam. Det är något varje gamer behöver och vill ha, det kommer med andra ord bli väldigt uppskattat.

Att ge presenter till någon som inte är ett mindre barn är riktigt svårt. Om personen inte uttryckligen sagt att hon eller han vill ha något speciellt så har man bara rena gissningar att gå på. Presentkort är en present som ofta känns som det yttersta beviset på att man inte visste vad man skulle köpa så “var så god, här är 100 kronor att lägga på en klädbutik”. Ofta är det en klädbutik som personen sällan besöker.

De presentkorten blir oftast liggande i en låda för att hittas när det har gått en tid efter sista dagen att använda det. Med detta som bakgrund är det rätt konstigt att rekommendera att köpa ett presentkort i present. Men där är faktiskt en twist.

Presentkortet som faktiskt används

Så länge mottagaren är en person som spelar TV eller datorspel, vilket innefattar stora delar av befolkningen, så är ett presentkort hos Steam den perfekta presenten. Eftersom det är stor chans att personen kommer bli glad och faktiskt använda det så är risken att det blir liggande minimal.

Presentkorten kan köpas både som fysiska kort eller i digital form. Oavsett vilken form du väljer så kommer det bli väldigt uppskattat.

Fortsätt läsa

Skitgubbe regler

Skitgubbe är ett roligt familjekortspel! Spelet har enkla regler och går fort att spela - det enda du behöver är en kortlek! Skitgubbe spelas med 2 - 4 personer och går ut på att bli av med alla sina kort....

Vira regler

Att spela Vira är en populär aktivitet i Sverige. Vira kortspel kan spelas av upp till fyra personer och det finns många varianter på spelet. I den här artikeln beskriver vi grunderna i hur Vira kortspel går till, så...

Skipbo regler

Skipbo är ett kortspel för hela familjen, som kan spelas av två till sex spelare. Målet med spelet är att göra sig av med sina tilldelade kort genom att placera dem i den numeriska ordningen i de olika högarna....