More

  Call of Duty 4: Modern Warfare

  Call of Duty 4: Modern Warfare blev snabbt populärt efter det släpptes 2007. Det var ett helt nytt sätt att se på krigsspel och var ett stort steg framåt grafik och upplevelsemässigt. Ön idag ser vi influenser i de spel som kommer ut från denna gigant.

  I alla underhållningsgenres så finns det vissa produkter som har satt en standard för det som kom att komma efteråt. Inom musik, film och litteratur är detta sant. Så även inom datornspelsgenren. En av dessa som förändrade allt var Call of Duty 4: Modern Warfare. Det släpptes 2007 och sen var inget sig likt.

  Det är ett first-person shooterspel såkallad förstapersonsskjutare där scenen är ett modernt krig. Man kan spela själv och låta datorn sköta resterande personer, eller så kan man spela online mot andra över hela världen. När spelet kom så var grafiken i en klass för sig och inspirerade många spelstudios att anstränga sig lite hårdare för att inte hamna på efterkälken.

  Varma minnen

  De flesta som spelade denna typ av spel på den tiden minns just det här spelet med värme. Det var ett spel som var otroligt populärt och detta med all rätta. Spelet är upplagt på ett sätt så att du som spelare hela tiden känner att du är delaktig. Det går inte en minut utan att du behöver fatta nya beslut som kommer påverka hur resten av spelet kommer att gå.

  Spelet har fått många uppföljare som även de blivit mycket populära. Personer över hela världen spelar i detta nu en av dessa spel.

  Senaste artiklarna

  Relaterade artiklar