måndag, oktober 3, 2022

Skapa befriande innehåll

Dags att byta elavtal...

Vi reagerar vanligtvis mycket negativt när elpriserna stiger, särskilt om vi har svårt...

Book of Dead review

Många av oss är förtjusta i slotspel. Allt sedan vi spelade de första...

Nybörjarguide till Cardano

Idag är Cardano ADA en av de mest intressanta och populära kryptovalutorna. Här...

Så här väljer du...

Var kommer alla dina inkomster och utgifter gå igenom? Jo, såklart är det...
HemNyheterSveriges bästa matkasse...

Sveriges bästa matkasse just nu

Utbudet av färdiga matkassar har verkligen exploderat de senaste åren. Just nu finns det så många olika varianter ute på marknaden att det kan kännas svårt att välja rätt. Här kommer en liten guide till våra personliga favoriter av de matkassar som finns just nu, allt för att du ska ha enklare att hitta rätt kasse för dig.

Hur ska jag välja matkasse?

Olika matkassar är anpassade efter olika behov. Det finns till exempel matkassar anpassade för veganer, för de som vill ha extra lättlagat eller för de som tycker att det är viktigt med ekologisk och närproducerad mat. Välj den kasse som passar dina behov. Många tjänster erbjuder en också att välja mellan olika recept för att bättre kunna välja måltider som man tycker om och som passar in i ens vecka.

Om du bor ensam eller har ett mindre hushåll kan en kasse för fyra personer ändå vara perfekt, på det sättet har ni lunchlådor till jobbet eller skolan varje dag. Spara in både tid och pengar på att slippa laga en andra måltid eller behöva lägga dyra pengar på att äta lunch ute.

Våra personliga favoriter

Vi har testat alla matkassar som finns ute på marknaden just nu, och här nedan kommer våra tre absoluta favoriter.

  • Hellofresh

Den här uppstickaren på marknaden har verkligen revolutionerat matkassarna. De har de fräschaste råvarorna och håller en mycket hög standard som har smittat av sig i branschen. Med tydliga recept och riktigt fina varor kan du vara säker på att du lagar god mat varje vecka. Välj mellan vegetarisk, familjevänlig, klassisk eller lättlagad.

  • Mat.se

När Mat.se lanserade sin matkasse kom de med ett helt nytt koncept. Deras idé är att man snabbt ska kunna välja ut eller slumpa fram några olika recept, och de plockar snabbt ihop matkassen åt dig. Dessutom har du möjlighet att välja bort råvaror du redan har hemma, eller byta ut om det är något du är allergisk mot eller inte tycker om. Att slumpa fram fem goda recept tar mindre än en minut, men det går också att sitta länge och söka runt och välja om man vill det.

  • Linas Matkasse

En av de första matkassarna på marknaden var Linas Matkasse, och ibland är äldst också bäst. Tack vare att de har varit med så länge har de också kunnat lyssna till sina kunder och anpassa kassarna efter deras behov. De har dessutom otroligt bra omdömen vad gäller kvalitet, leverans, variation och fräscha råvaror.

Fortsätt läsa

Dags att byta elavtal för att sänka dina elpriser

Vi reagerar vanligtvis mycket negativt när elpriserna stiger, särskilt om vi har svårt att betala räkningen. Detta beror på att el är något som vi behöver för att kunna leva bekvämt och att vi är mycket beroende av den....

Book of Dead review

Många av oss är förtjusta i slotspel. Allt sedan vi spelade de första enarmade banditerna på Finlands-kryssningar har vi uppskattat att se hjulen snurra. Medan vi väntade på rätt kombination petade vi i någon krona till. Tack och lov...

Nybörjarguide till Cardano

Idag är Cardano ADA en av de mest intressanta och populära kryptovalutorna. Här finns det dock ett stort fel, och det är att de två begreppen vi just kopplade samman, måste särskiljas. Vad det handlar om är plattformen Cardano,...