måndag, oktober 3, 2022

Skapa befriande innehåll

Dags att byta elavtal...

Vi reagerar vanligtvis mycket negativt när elpriserna stiger, särskilt om vi har svårt...

Book of Dead review

Många av oss är förtjusta i slotspel. Allt sedan vi spelade de första...

Nybörjarguide till Cardano

Idag är Cardano ADA en av de mest intressanta och populära kryptovalutorna. Här...

Så här väljer du...

Var kommer alla dina inkomster och utgifter gå igenom? Jo, såklart är det...
HemEkonomiHandla och spar...

Handla och spar pengar!

Shoppa är och ska vara roligt!

När du shoppar i fysiska affärer kan det roliga bestå i att klämma och känna på artiklarna, kanske att byta några ord med personal i butiken eller andra kunder som du träffar. När du shoppar på nätet så är det enbart ögonen som du shoppar med och möjligen att det finns något ljud att lyssna på också, så där krävs kanske lite mer för att du ska uppleva det som skoj. Eller i alla fall som jätteskoj! Då finns Rabattkod som en liten hjälte i vardagen. Ta dig en titt!

Välkommen till Rabattkodslandet, platsen på internet där du kan ha riktigt skojigt!

Innan du ska handla något så kom ihåg att besöka oss för att inte missa en bra deal som ligger där och bara väntar på din uppmärksamhet. Här finns erbjudanden för resor och prylar och upplevelser, snyggt kategoriserade i grupper artikelvis, eller butiksvis, det är upp till hur du vill ha det när du letar.

Här finns rabatterbjudanden till kedjor med fysiska butiker såväl som enbart online-shopping.

Det är enkelt att använda vår sajt. Du går in på den butik eller den kategori av artiklar du är intresserad av, klickar på den typ av erbjudande du vill ha, får en rabattkod, som du sedan anger när du shoppar. Du kan också klicka dig vidare direkt ifrån erbjudandet till butiken i fråga så ser du snart om du hittar några snygga eller intressanta saker som du vill ha hemskickat till dig, och också vilka artiklar som rabatten gäller för, om det är den typen av rabatt.

Känner du dig lite osäker på vad du vill shoppa eller om du bara är nyfiken så kan du använda funktionen ”sök efter kuponger”. Där ser du alla kuponger i tur och ordning. Vill du så kan du alltså scrolla på sidan för att hitta någon butik eller något sortiment som du känner till och få rabatt enligt vad som anges, det kan vara på särskilda artiklar eller på ett helt köp.

Du kan också prenumerera på nyhetsbrev och få information om nya rabatter så fort de kommer till sajten, vilket underlättar om du har ont om tid och hellre ser kupongerna i ett mejl än att gå in och titta varje gång du vill handla. Och glöm inte, det är både för online-köp och i kedjor med fysiska butiker.

Gå in och kolla läget!

Fortsätt läsa

Dags att byta elavtal för att sänka dina elpriser

Vi reagerar vanligtvis mycket negativt när elpriserna stiger, särskilt om vi har svårt att betala räkningen. Detta beror på att el är något som vi behöver för att kunna leva bekvämt och att vi är mycket beroende av den....

Book of Dead review

Många av oss är förtjusta i slotspel. Allt sedan vi spelade de första enarmade banditerna på Finlands-kryssningar har vi uppskattat att se hjulen snurra. Medan vi väntade på rätt kombination petade vi i någon krona till. Tack och lov...

Nybörjarguide till Cardano

Idag är Cardano ADA en av de mest intressanta och populära kryptovalutorna. Här finns det dock ett stort fel, och det är att de två begreppen vi just kopplade samman, måste särskiljas. Vad det handlar om är plattformen Cardano,...